Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-06, 20:36   #11
SneakerSnack
BJK'li Admin

SneakerSnack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10000
SneakerSnack Resım Yarısması OduluSneakerSnack Resım Yarısması OduluSneakerSnack Resım Yarısması OduluSneakerSnack Resım Yarısması OduluSneakerSnack Resım Yarısması OduluSneakerSnack Resım Yarısması OduluSneakerSnack Resım Yarısması OduluSneakerSnack Resım Yarısması OduluSneakerSnack Resım Yarısması OduluSneakerSnack Resım Yarısması OduluSneakerSnack Resım Yarısması Odulu
SneakerSnack - İCQ üzeri Mesaj gönder SneakerSnack - AİM üzeri Mesaj gönder SneakerSnack - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Gurkanow adlı üyeden alıntı
Son msj dedim ama kendin kasindin kardes....Bi tek soyulan benmiyim kendine bi sor yada biraz ingilizcen varsa git knight online sitesine gir oku! Banlamak elinde sonucta yalnizca bu sekilde kurtulursumuz dogru slöeyenleri....Dogru konusani 9 köyden kovarlarmis misali...! artik site sayfamida kapatiyorum ama bu gece bi vicdaninin sesini dinle laf atmaktansa milletin sorunlarina care bulma konusunda calis biraz bence ..Eger yetkiili isen!

Not: Moderatör yada sana kizginligim yok ama bana olan herkese oluyor! Hic birsey yapamiyorsunuz laftan baska ! buna yanit veremessin sanirim SAYGILAR!
walla vicdanım gayet rahat şahsen, bütün soyulanlara bakıyorum ya internet cafede şifresi çalınmış ya arkadaşı soymuş ya trojan yemiş şifresi gitmiş ya kosp kullanmış ya macro, onun dışında soyulan bi allahın kulunu görmedim ben, geçmiş olsun diyorum başkada bişi demiyorum, burası sadece bir forum şimdi ben www.sneakersnackknightonline.com die bi site açsam bende mi oyunda gm olucam onu anlamadım bizim onlarla direk bi ilişkimiz yok bunu kafana iyice sok

Paylaşımda, Eğlencede, Teknolojide, Sağlıkta, Müzikde, Sinemada, Aşk ve Sevgide

En Net Adres

http://www.netadres.com

İkinci adresiniz.

.
Serverlar Bölüm Kuralları

Videonun müzikleri eklendi indirebilirsiniz

"Hiç bir yüz güzel değil senin yüzünden"

"Filistin'de Kardeşim Var // I Have Brother in Philistine"
www.denizfeneri.org
SneakerSnack isimli üye çevrimdışı