Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-06, 14:45   #1
FrAnSuVa
Özel Üye

FrAnSuVa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 603
FrAnSuVa Resım Yarısması OduluFrAnSuVa Resım Yarısması OduluFrAnSuVa Resım Yarısması OduluFrAnSuVa Resım Yarısması OduluFrAnSuVa Resım Yarısması OduluFrAnSuVa Resım Yarısması OduluFrAnSuVa Resım Yarısması OduluFrAnSuVa Resım Yarısması OduluFrAnSuVa Resım Yarısması OduluFrAnSuVa Resım Yarısması OduluFrAnSuVa Resım Yarısması Odulu
Standart Knight Online

Şöyle bakıyorumda haberlerde knight zararlı,hastalık vs vs şeyler çıkıyor.+ millet yavaş yavaş oyunu bırakıyor..Sebepleri ise derslerimi etkiliyor(her zaman önde şu derslerde )ailemle aramı açıyor,kız arkadaşım terk ediyor falan filan..Yaw ben kendime bakıyorumda tamam knightı çok seviyorum ama abartmıyorum..Kendimden örnek vereyim sabah işe gidiyorum akşam geliyorum yemekti felan derken 9 dan aşşağı başlamıyorum..giriyorum oyuna bakıyorum güzel party var devam ediyorum..Saat 12 felan gibide kapatıyorum pcyi..Ama bazı arkadaşlara bakıyorum iş yok güç yok sabahtan akşama kadar knightın başındalar ha bide evinde pc yoksa internet cafede milyonlarca paralar harcıyorlar..Sonra diyorlarki ailemle aram açıldı,derslerim bozuldu,kız arkadaşım ayrıldı vs vs..şimdi soruyorum o arkdaşlara size biri bu oyunu oynamak için başınıza silahmı tutuyor yani zorlamı oynatıyorlar..Benim için knight hayatımın kenarında duran sadece bir sosyal faaliyetten başka bir şey deil..Ama bazı kardeşlerimiz knightla kalkıp knightla yatıyorlar.adam yolda yürüyor aklında knight,gece yatıyor aklında knight,okulda aklında knight yani her zaman her yerde knight..BU yazıya yazmamın sebepine gelince böyle tvlerde çıkması,insanların psikolojim bozuldu diye oyunu bırakması gibi şeyler beni aşırı derecede rahatsız ediyor.NEDENMİ? böyle olayları gördükçe duydukça aklımdan geçmiyor deil yoksa ben bu knghtı oynayarak hatamı yapıyorum diye.?İşte bu yüzden bu tür haber ve konulardan açıkcası rahatsız oluyorum..Forumda bizden yaşca büyüklerimiz var.Mesela Mesut abi,Fatih abi,Ferdi abi ve daha sayamadığım bir sürü abim..Şimdi bu abilerimizin hepsi sabah çalışıp akşam kngiht oynuyanlardan.Onlar da aynen ben gibi iş zamanında işlerini düşünüyorlar (bazen knightta akıllarına geliyordur canım ) Şimdi aklı başında büyük abilerimiz yanlış mı yapıyorlar knight oynarak..Diyeceğim o ki kardeşim eğer kendi nevsine sahip olamıyorsan oynama..Bu iş nevis işi kendini fazla kaptırmaman lazım.Ayrıca ben sadece gece oynamama rağmen lwli yüksek bir karektere sahibim.Yüksek lwlli olmanın manası gece gündüz oynamak deildir..Eğer kafan çalışıyorsa kısa bir zaman içinde yüksek lwle ulaşırsın..Yeri ve zamanı iyi tutturman lazım..Şunu unutmayın ki knight fani bir oyun bir gün oyun bitecek..Ben knight bittiğinde hiç etkilenmiyeceğim çünkü knight benim için her şey deil ama knightı hayat gibi gören arkadaşlar o gün rüyadan uyanacaklar.. Herkes yazıyor oyunu bırakıyorum diye..bende söylüyorum OYUNU BIRAKMIYORUM çünkü oynamayı biliyorum..Knight sadece eğlence eşyası ne zaman knight beni eğlendirmez o zaman oyunu bırakırım.Saygılar Herkese iyi günler...

W3 banlist Kullanım Rehberi
FrAnSuVa isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız