Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-07, 22:50   #11
Logaritma_
Rogue

Logaritma_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 56
Logaritma_ has a reputation beyond reputeLogaritma_ has a reputation beyond reputeLogaritma_ has a reputation beyond reputeLogaritma_ has a reputation beyond reputeLogaritma_ has a reputation beyond reputeLogaritma_ has a reputation beyond reputeLogaritma_ has a reputation beyond reputeLogaritma_ has a reputation beyond reputeLogaritma_ has a reputation beyond reputeLogaritma_ has a reputation beyond reputeLogaritma_ has a reputation beyond repute

Alıntı:
lugiax14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
yaw bence olabilir neden dersiniz? çünkü biz oynuyoruz oynuyoruz bi süre sonra mesela 70-80 lwl falan olduğumuzda soyuluyoruz yada hackleniyoruz Kİ yeni bi char açıp bizim oyun oynama zevkimizi kışkırtıyorlar yani şöyle: '' ahh beee çarım soyudu... wah wahh... amman neyse yeni bi çar açarım şimdiii varyaa uff çok süper olcak bu çarr bee evettt hadi açayım koxpla bugün 41 im hadi hadi.....'' gibi şeyler yapıyoruz bizi oynatıyorlar ellerinde arkadaşlar ben şu an giremiyorum oyuna hata verio ama başka arkadaşlarım giriyo baştan yüklüyom 1-2 gün sonra gene HATA verio! yani artık ne diyim yani arkadaşlar... ben inanıyorum yani birazcık .
K2 öyle birşey için oyuncularını hacklemeye kalkamaz. Kalkarsa bu mutlaka anlaşılır,mahkemelik olur. Büyük para cezaları öder yada oyun kapanır.

Avril Lavigne Fun Clup
{Resme Tıkla,Üye Ol}
Logaritma_ isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla