Alıntı:
bloc2 adlı üyeden alıntı
Şiödi ben cnb den ilk acıldığı zamandan itibaren alışveriş yapıyorum. kartımın ve benim kimlik bilgilerim olmak üzere herşeyim ellerinde mevcut.ilk alınan üyeliklerde fax istiyolardı yollamıştım. Bu zamana kadar ödemelerin hepsini kartımdan cekti. bazen kartın limitinin başka yerlere kullanılmasından kaynaklanarak hesap 2 yada 3 defa gecici olarak bloklandı ancak tekrar aktif olup cekmeleri gereken tutarı cektiler. suanda halen hesabım aktif ve halen alışveriş yapıorum ve cnb parasını alıyor.
Ama 4 aydır pre almadığım en son alınan üyelikte silver olmaasına rağmen yani en son alınan pre olmamasına rağmen 5 ay önce alınan bronze yüzünden charım nasıl banlanır? ödemelerin hepsi yapılmış gözüküo bendeki hesap detaylarına göre. 5 ay boyunca ben yaklaşık 15 işlem daha yaptım onlarda sorun olmazken nasıl olurda 5 ay önce ki preden char banlanır. Bunla ilgili bi acıklam istiyorum madem işleri o kadar iyi biliyorsunuz? beni banlayan k2 mi yoksa cnb den mi kaynaklanıo? cnb den kaynaklanıosa 15 işlemi (toplam 50 filandır) yapan cnb neden 1 işlemi yapamayıp benim banlanmama neden oluyor? |
Benzer sorunu bende yaşıyorum 8.95 $ lık ödeme yüzünden ban yedim fakat en son bronze premiumu ocak ayında almıştım.O yüzden ban yedim desemde mantıklı deil k2network o kadar zaman beklemez kesinlikle en fazla 15 gün içinde banlanrdı var bir sorun ama anlayamadım.