Alıntı:
| Dreko_ adlı üyeden alıntı
Arkdaşlar genellikle Sadece YAni fraps çekilmiş kişileri yada bu sitede oynıyan kişileri ropörtaja almışınız ama ne biliim hiç açılmamışsınız bence bu konu çok kısa bir şekilde sadece gözle görülen kişileri ele almış Benim tanıdığım 1 kişi var ismi Andlife Kendisi istanbullu bir abim o adam oyun hakkında çok şey biliyor lvli 61 assas ve chyperda Kesemediği adam yoktu sırf o yüzden adamı banladılar bir araştırın bakim bu adam neden banlanmış lvl 70 warior ismi ODİ cyhperda karus chyperın en ii deansif wairioru AMA gel görki Andlife o warioru kesiyor bir mage ismini hatırlamıyorum ama ben gözümle gördüm admın kafalık dagger 25 kolluk dagger 15 ayaklık dagger 20 ve üstüne dagger talia skins kıyafet giymiş adam lvl 65 arch mage paper Andlife Bu adama Tek çekti (kimse inanmaz ama doğru ).. geçelim chyperı...
Gelelim Dieze diezde daha önceden human olup sonradan karusa geçen 1 kişi Tarus lvl 70 warior humanların kralı idi sorna karus oldu charın sahibi karakteri sattı şu anda charın sahibi türk bir doktor bunu da araştırmanızı istiyorum .. (hatta screen shootlarda ben onun resmini çekmiştim ''işte diezin kralı die'')..
Sonra herkez bilir Blood Clanını ama clan dağıldı ama içlerinde bir adam hala kendini gösterior diez de blood ölmez die ''Abyss'' lvl 70 elemental lord hala daha oynuyor bu oyunu Kim bu adam  daha niceleri hiç bildiğiniz bir adam ''run1turn1bich'' diezde oynuyor bu adam karus ken benim pireste 6 skill birden vurdğunu bilim ki ben lvl 57 iken 1k defansım ve 4k enerjim var kafamda dagger defans 25 elimde ss +8 adamın bana 6 skill birden vurduğunu bilirim ve enerjim 800 kaldığını hatırlıyorum ardkaşım çekmese ölmüştümm  ama şimdi bu adam human oldu gözümle gördüm bu assas sanki nova town yapıyormuş gibi adam öldürdüğünüde bilirim 6 adamı peşpeşe öldürdü yuhh dedim...
Wasabi lvl 69 olması lazım ve taurus lvl 70 diezde 2 sinin bana daldğını bilirim priest ile oynuyordum o zman healcıydım ve beni kesemediler ben durduğım yerde heal basıyordum kendime tam 3 dk heal bastım gene kesemediler en sonunda bir rezzer bana parazit attığında town çektim.... birazdaha açalım bu konuyu bence herkez kendi maceralerını analltığında herkezin bir yıldız oluduğunu anlamış olursunuz yeterki bu oyunu oynmasını bilin Fraps la görmesekte bu kişileri ben onların bu oyunun en ii oyunucaları oldğunu biliyorum !! |
andlife ın banlanmasına üzüldüm gerçekten lvl 60 ken cz de baya adı geçiodu metropol klanındayken beraberde oynadık, isimsiz kahramanları bulmak birazda zor oluyo yani..