Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-07, 14:08   #20
Ssory
40-55 LvL

Ssory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 43
Ssory is on a distinguished road

Alıntı:
hayaletvova adlı üyeden alıntı Mesajı göster
kusura bakma yardımcı olamadım ama aklıma başka yol gelmıyo

şimdi yazıcaklarım için umarım banlanmam
arkadaş bana özelden ulaş msn hackten biraz çakarımama bunun için site adminnden izin alırsan sana yardım edebilirim ama bu 1 kereye mahsuz ve yardım amaçlı bir hack aslında hack bile sayılmaz adam gizli sorusunu unutmuş biraz anlayışlı olacagınızı umuyorum

NOT:ama %100 garantı vermıyorum hack işinde acemiyim daha
Admınlerden İzin istıoruz ama oncelıkle gusel kardesım ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım ama bu msn acılmıo acılmamasının sebebi msn adresini hatırlamam cok garip sifremi hatırlıorum yane aslında hatırlamak sayılmaz ama kolay bı sıfrem hepsı aynı oldugu ıcın hatırlamama gerek kalmıo bı tek msn adresını bulmam lazım.nese konu dagılmasın dedigim gıbı msn hack o kadar kolay bısı deil ben 1 senemi verdım bu konulara ama hala msn adresi acılmayan yane msn adresine gırılmeyen bı msn hacklenmez...gırılse yane calınmıs olsa ıp den mailden hacklersın ama malesef bunlar yok.ki ole bişeyki daha elımızde msn adresi bıle yok olsa bıle kendın soluosun acemi hack cıyım zannetmıorum yapabılcegını.baska bır yol varsa buyur burdan yardımcı ol...İlgim için saol
Ssory isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla