Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-07, 21:09   #16
Arm4GeDoN
Rogue

Arm4GeDoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 82
Arm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond repute
Arm4GeDoN - İCQ üzeri Mesaj gönder Arm4GeDoN - AİM üzeri Mesaj gönder Arm4GeDoN - MSN üzeri Mesaj gönder Arm4GeDoN - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
ottoman29 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Dostum merchant kendiliğinden bozuldu diyorsan bu oyundaki bir bugdan kaynaklanıyordu.Aynı şey benim başımada geldi.Hatta bazen EMC de aynı anda birden fazla merchant ta bozuluyordu.Anlayacağın korkma oyundan kaynaklanan bir sorun.Zenginlik hayallerine kapılıp elindekinden de olma.Zaten yapan arkadaşlar +10 shellerle geziyor ve bunu başkalarına anlatma gibi bir şeyde söz konusu olmaz.Hırsının kurbanı olanlar içinde derin bir oh çekerim.
valla ordada adam bana gel dupe yapak demıştı bakıyım ne yapcak dıye geldım durup dururken merchant bozuldu oda programmı acaba dedım ama tesaduf heralde

Birazda guLeLım Knight OnLineden Bir Kac aLıntı...

İmzanız forum kurallarımıza aykırı olması sebebiyle kaldırılmıştır! (edited by CatasTRophe)
Arm4GeDoN isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla