Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-07, 16:16   #1
Arm4GeDoN
Rogue

Arm4GeDoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 84
Arm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond repute
Arm4GeDoN - İCQ üzeri Mesaj gönder Arm4GeDoN - AİM üzeri Mesaj gönder Arm4GeDoN - MSN üzeri Mesaj gönder Arm4GeDoN - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart Bunu yasayan varsa yazıp yardım etsın lutfen :S

Daha demın charıma gırdım ve item alısverısı ıcın bırıne trade attım . sora bir baktım ınventorymde bekleyen hersey sılınmış :S inventoryde degerlı ıtemler vardı hepsı ıcın gece yatmayıp cleaver gorevıne gırıp yapmıştım , bir ytl bile basmamıştım charıma :S

char 38 lvldı ama ardream charı ya***aktım 3 gun once acmıstım . O yuzden sımdılık premıumu yok oyuna gırıp bakamıyorum :S Gunlerden pazar gunu saat 4 dede oyuna zor gırılır heralde :S

bunu daha onceden yasayan varsa yazabılırmı , itemlerim geri gelmışmıdır ?

sonucu ogrendıgımde kapanmasını ıstıcem ..

Birazda guLeLım Knight OnLineden Bir Kac aLıntı...

İmzanız forum kurallarımıza aykırı olması sebebiyle kaldırılmıştır! (edited by CatasTRophe)
Arm4GeDoN isimli üye çevrimdışı  

Reklam alanlarımız