Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-07, 17:17   #12
Arm4GeDoN
Rogue

Arm4GeDoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 87
Arm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond reputeArm4GeDoN has a reputation beyond repute
Arm4GeDoN - İCQ üzeri Mesaj gönder Arm4GeDoN - AİM üzeri Mesaj gönder Arm4GeDoN - MSN üzeri Mesaj gönder Arm4GeDoN - YAHOO üzeri Mesaj gönder

1. soru aynı bana benzemış .. ben yaptıgım seyı anlatayım ..

elıme ezik dagger alırım ustunede zaten gorevler yapılmışsa gorev kıyafetlerını gıyerım ver elını cleaver gorevı

cleaver gorevınde normal bir asasım var saglam nerdeyse sadece ben kesıyorum ve gıden mana potu : 1920 lık 3 tane soul

can potu basmıyorum 3 tane soulda 50 k falan yapar (=

sonra aldıgım cleaverı koyarım pazara almalarını beklerım en azından pot parası cıkar ..

sora aldıgım cleaver+5 parasıyla ustume dahada saglam daha gösterişli cleaver alırım .. sımdı aklıma geldı butun gorevlerı yapılmışsa +3 cleaverıda olacak shadow seeker kesınce

boyle boyle devam ederım (ve oylede yaptım ) en az 200 kere cleaver gorevıne gırmıslıgım vardır hatta daha fazla

2. soruya gelelım cevabı verıldı heralde aynısını verecegım bende

ilk orca de buf , malıce gibi zehırlerı atıp saldırırım onu kestıkten sonrada dıger lesathdakilere ilk massive cakıp sora torment atıp saldırırım zaten benden ıtemlerı saglamsa bıle benım gıbı olur (=

sora shaulaya gıderım shaulayı keserım o arada lesathın hpsı dolacak zaten.. sorada lesatha dal tmmdır

3.ye valla bir anlam getiremedim ..

Birazda guLeLım Knight OnLineden Bir Kac aLıntı...

İmzanız forum kurallarımıza aykırı olması sebebiyle kaldırılmıştır! (edited by CatasTRophe)
Arm4GeDoN isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla