Reduce ve Familiar Egg İle İlgili Sorum Olacak?
İlk sorum reduce itemler ile ilgili ben yaklaşık olarak 51. lvl'den beri reduce ve rebith +1 glave kullanıyorum.Geçenlerde birisi reduce silahların normal olanlarına nazaran %50 daha az vurduğunu söylemişti.Bunun doğruluğu var mıdır, en aznından daha az vurduğu doğru mudur?
İkinci sorum normal olarak geriye kalan son seçeneğimiz yani familiar egg.Bundan 1-2 gün önce görevini yapıp, yumurtayı kırdırıp ve de skill bara konulan eşyayı koyduktan sona çağırmayı denediğimde ise ... failed diyordu.Bunun sebebi ne olabilir?
İsterseniz familiar egg ile ilgili yaptığım işlemleri sırasıyla anlatayım:
1.Görevi yaptım
2.Yumurtayı aldıktan sonra ismini vererek kırdırdım.
3.yumurtanın yanında verilen 5 tane ek parçayı skill bara, yumurtadan çıkanı da omuzluk kısmına koydum.
4.Yiyeceklerini aldım(sadece almakla yetinmek durumunda kaldım)
5.En son olarak da skill bara koyduğumu kullanarak çağırmayı denedim, skill bara koyduğum nesnenin ismi ve de failed diyor.
Eksik veyahutta yanlış bir şey mi var yoksa bu özellik geçici bir süreliğine kapalı mı?
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler...
|