Alıntı: descorate adlı üyeden alıntı
cidden ne hizmet veriyorlarki ne almaya calısıyorlar. enistem telekomda çalısıyor mal gıbı gıdıp gelıyor bı ıs yaptıgıda yok mudurum dıye gezıyor amele. lan dıyom sunu bı hızlandırın adam benım yetkım degıl ee komısyonda konusmuyormusunuz ne olucak bu ınternetın halıdıye dıger ulkeler aldı basını gıttı. adam daha onemlı konular var dıyor ne dıyorum bu konular sabıt hattakı telefon kullanımı arttırmak dıyor. onlarda artık mılletı daha nasıl ottururuz derdınde. yap su ınternetı sınırsız hızı aynı kalsın fıyatı sabıtleyın.butun mıllet faydalansın. ark hollandanın en kolpa koyune gıttı orada bıle sınırsız ınternet var adamlar ıneklerı makıneye baglamıs ne kadar sut verdıgını , koy ıslerı gıbı bı bakanlıga yolluyorlarmıs. lan adamlar ınternette ınek bıle yetıstırır yakında  . | Hızlandırın demişsinde bizim suan ki lag ve dc sorununun tek sebebi adsl li hızlandırmaları.İnternet i 4 kaz hızlandırcaz diye cıkıs portlarından giriş portlarına aktarma yaptılar ve bizim upload durumumuz ortada oynadımız oyun ortada lag ve dc ile boğusuyoruz.ben adsl in artık daha hızlanmamasını isitiyorum hızlandırcaklarsa adam gibi hızlandırsınlar cıkış ve giriş portlarını bozmasınlar ama bugüne kadar neyi adam gibi yaptılarki...
__________________ I am an antichrist
I am an anarchist
Dont know what I want but
I know how to get it
I wanna destroy the passer by cos i
I wanna be anarchy !
No dogs body
Anarchy for the Cypher its coming sometime and maybe
I give a wrong time stop a trafic line
Your future dream is a shopping scheme cos i
I wanna be anarchy !
In the city