Alıntı: ILyciaI adlı üyeden alıntı
Bide söyle düşn 65 lvl civari kişiler Ds kesmeye ya da senin saydigin yaratıklarin dışındaki yaratıklari kesmeye kalkarsa 1. si zaman kaybı olur çok fazla zorlanirlar ayrica healer a çok fazla eziyet olur. önemli olan çok exp almak deil en kısa sürede en fazla exp i almak. Ekşın atraksivon vb. seyleri istiyosan zaten cz nin yolunu tutacaksin ama önce lvl derler ordada adama :P | çok doğru bi tespit walla
__________________ SİSTEME KARŞI DURUŞUMUZUN DOĞAL SONUCUDUR ROCK... RUHUMUZUN ŞİDDETİDİR ROCK... BOYUN EĞMEYENİN YAŞAMIDIR ROCK... Kendi yolumda ilerliyorum... Onume cikan her tasin uzerinden atliyorum,bazen buyuk bazen kucuk taslar... Hepsinin uzerinden tek basima kimseye ihtiyac duymadan basarabiliyorum.. Her gun birseylere sahip olup,bir seyler kaybediyorum..Farkindayim.. Gozlerimdeki gorus kapasitemi arttiriyorum, boylece insanlarin icini daha iyi okuyabiliyorum... Gercek dostluklara sahibim... Bazi insanlar gibi cikarci, yalanci, iki yuzlu olmayan dostluklar... Bu yuzden mutluyum ... |