Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-07, 13:03   #2
CRaCKs
SüperLaZ

CRaCKs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 624
CRaCKs Resım Yarısması OduluCRaCKs Resım Yarısması OduluCRaCKs Resım Yarısması OduluCRaCKs Resım Yarısması OduluCRaCKs Resım Yarısması OduluCRaCKs Resım Yarısması OduluCRaCKs Resım Yarısması OduluCRaCKs Resım Yarısması OduluCRaCKs Resım Yarısması OduluCRaCKs Resım Yarısması OduluCRaCKs Resım Yarısması Odulu

2 Aşamalı bı cevırı yapabıldım...Sana 2 farklı kısıden cvp gelmıs anladıgım kadarı ıle...

Cevırebıldıgım kadarı ıle , yardımcı olabıldım umuyorum...

Iyı forumlar...

Alıntı:
Thank you for contacting Knight Online Customer Support. After further investigation we have found that that this account has disputed transactions with K2 Network. The account has been terminated due to this and will not be re-opened under any circumstance. Any account found to be in violation of our policies is subject to suspension or termination. To review the Knight Online Code of Conduct and End User License Agreement, visit http:www.knightonlineworld.com/terms_of_use.php, section 6. You may also wish to contact Click and Buy (www.clickandbuy.com) or your credit card company for more information.

Regards,
David
Payments Support
www.knightonlineworld.com
www.k2network.net
Bızle temas kurdugunuz ıcın tesekkur ederız.K2 network ıle sorunlar yasamıssınız.Bu sorunlar sebebı ıle hesabınız iptal edılmıs ve hıcbır sebep vesart ıle gerı acılmayacaktır. Bızım kurallarımıza ters dustugu gorulen hesaplar cezalandırlır yada ıptal edılır.Ilgılı kullanıcı lısans sozlesmesını gormek ıcın lınke tıklayabılırsınız. www.knightonlineworld.com/terms_of_use.php MAdde 6. Daha fazla bılgı ıcın kredı kartı fırmanız Clıck and Buy (www.clickandbuy.com) ıle de temasa gecebılırsnız.

Saygılarımızla , Davıd
Payment Support ( Odeme ıle ılgılı Destek Sağlayıcısı )
www.knightonlineworld.com
www.k2network.net

Alıntı:
Thank you for contacting Knight Online Customer Support. Unfortunately, I am unable to resolve this issue personally and must escalate it to another department for further review. Rest assured that your issue will be addressed and a response given as quickly as possible. I apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for your patience as we work to resolve this matter.
Musterı Destek Hattı ıle temeasa gectıgınız ıcın tesekkur ederız.Malesef sorununuzu ben cozemıyorum, daha detaylı bır sekılde ıncelenebılmesı ıcın baska bır servıse ıletmek zorunda kaldım. Bundan sonar konu ıle ılgılı olarak bır cvp mumkun olan en kısa zmanda werılecek.Werrdıgımız rahatsızlıktan dolayı ozur dıelrız , ve bız sorununuzu cozerken gosterdıgnız sabır ıcın tesekkur ederız…
----------------------------------------------------
Konu ıle ılgılı yorumum da , sanırım kredı kartı odemesı ıle ılgılı bı problemden dolayı charın banlanmıs...

attıgın tıcketta sebep sormus olabılırsın...Elınde yeterlı bılgı bulunmayan deparrtman sanırım bu BAN ı uygulayan bolume yanı odemı ıle ılgılı konulardan sorumlu bolume ıletmıs...Onlarda sebebını bu sekılde belırtmısler..

Onerım , C&B ıle hemen temasa gecmelısın ve odenmeyen tutar ı ogrenıp yatırmalısın...Gerı kalan kısmı senın adına C&B yapacaktır...DAVID adlı yetkılı keısnlıkle acılmayacaktır demıs fakat eger kı odeme sebebı ıle banlandıysan , parayı odedıgınde charına kavusabılıyorsun...

Iyı forumlar , gecmıs olsun...

My Signatur's UndeR ConstructioN

ComminG SooN

'Şarkılar politikadan, kurumlardan, sistemden daha güçlüdür. Hayatın sonuna kadar kalabilirler, temizdirler ve bir çok güzel şeye sebep olabilirler. İktidarlar, sistemler yıkılabilir, devirler değişebilir, şimdi dünyayı yönetenler kısa bir süre sonra üstelik bütün kötülüklerine rağmen unutulabilirler.'

Kazım Koyuncu
CRaCKs isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla