Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-07, 13:32   #5
istanhack
Banlandım !!

istanhack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0
istanhack is on a distinguished road

Kardes Elestiriorsun Gusel Bisey Demokrasi Hakkini Kullaniorsun Isteyen Istegini Soler Ve Yapar Ok Benim Sana Saygin Var Birakta Benim De Biraz Elestirme Dusuncemi Soleme Hakkim Olsun Lutfen Kisisel Yorumlara Kisisel Cevaplar Vermeyelim Ayrica Ben Post Filanda Kasmiorum Eger Ole Olsaydi Her Konuya Cevap Yazardim!!! Lutfen Saygili Ol Sanane Diemessin Bak Sen Beni Ne Gusel Elestiriosun Bende Onu Elestiririm!!!
----------------------------------------------------
nts yi alınca siteye online olup letterdan onaylanma mesajı gelince siteye gir my kol dan deiştir o kadar girince humansın clanda olmaman lasım alınmış görevlerin varsa bunları silersen bir sorun olmas ve charını maradonda bırak ırk değiştiğinde tekrar görevleri alıp yapabilirsin. siteye login olamıyorsanız şifre ve ıd nizi büyük küçük harflerle değiştirerek siteye login oabilirsin.nation transfer scroll'u (nts) Power up a girip nation transferi alıosun,ondan sonra siteye girip gelen yeri onaylıyosun.Oyuna girince humansın Bazen siteye yazı geç gelebilir.En fazla 2 gün içersinde yazı gelmedigi taktirde C&S ile irtibata geç.not nts pazarda satılmıyor yazdıklarımı ıyı oku (yarısı arklardan ogrendıklerım yarısı _alıntı_)
----------------------------------------------------
insan bı tesekkur eder be :s
istanhack isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla