Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-07, 20:46   #13
I®onߣood™
Dev£eT-i A£iye O§ManLı ®

I®onߣood™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 105
I®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond repute
I®onߣood™ - İCQ üzeri Mesaj gönder I®onߣood™ - AİM üzeri Mesaj gönder I®onߣood™ - MSN üzeri Mesaj gönder I®onߣood™ - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
istanhack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Arkadaslar Ben Koyu 2 3 Gun Yatmadan Oynuyorum Oynarkende Durumum Cevrim Disi Veya Mesgul Oluyor Bide Ustune Ustluk Oynarken Stres Sikinti El Cabuklugu Parmaklarimi Hissetmiyorum Bide Sigara Gunde 1 Paket Sigara Bitior!! Sora Gunde 1 ögun Yemek !!
Sizce Nolmustur Bana %100 Kanser Olmusumdur!!! 1 Yil Icinde Yuz Seklim Acayip Deisti 15 Kg Verdim Suratimda Morluklar Basladi Tuhaf Tuhaf Sismeler Ve Bel Agrisi Bi Dogruldumu Kut Kut Die Sen Gelior Belimden Goslerim Bozuldu Sol Gozum Bulanik Goruyor Bide Acayip Bas Agrisi Var Suan Bu Yaziyi Yazdigim Vakit 2 Gun Oldu Hala Uyumadim Artik Sikin Tilarim Cogaldi Ve Bu Oyuna Biraz Ara Vermeye Karar Verdim Ve Sizde Ara Verin Belki Unuturuz Ve Birakiriz Kendimizi Deilse Ailemizi Dusunelim!! Biliorumki Bunlari Hepimiz Yasiorz Deilmi!!!
Sen Piyangodan Mı Çıktın ? Kimse Dediklerini Yaşamıyo Çünkü Herkezin Okulu veya İşi Var Yani Hepimizin Düzenli Bi Hayatı Var. Allah Seni Islah Etsin Ne Diyelim , Kendi Düşen Ağlamaz .

Son Zamanlarda Forumda Kimsenin Kalmamasından ve Forum Yöneticilerinin Çelişkili Davranışlarından Dolayı Forumdan Ayrıldım. Hoşçakal Knightonline.Net , 25.08.2008
.

I®onߣood™ isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla