Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-07, 01:19   #4
TaKoveR
Kurtlar Vadisi Fan Clup

TaKoveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 106
TaKoveR has a reputation beyond reputeTaKoveR has a reputation beyond reputeTaKoveR has a reputation beyond reputeTaKoveR has a reputation beyond reputeTaKoveR has a reputation beyond reputeTaKoveR has a reputation beyond reputeTaKoveR has a reputation beyond reputeTaKoveR has a reputation beyond reputeTaKoveR has a reputation beyond reputeTaKoveR has a reputation beyond reputeTaKoveR has a reputation beyond repute
TaKoveR - İCQ üzeri Mesaj gönder TaKoveR - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
B1RBEY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Son günLerde yaşadıgımız Lag ve DC'Lerin sebebi oLarak hemen hemen herkes Türk TeLekomu suçLuyor ve Grev sebebiyle bu Lag ve DC'Lerin oLdugunu savunuyor...

Bu Kag ve DC'Lerin sebebinin kesinLikle ve kesinLikLe ! Türk TeLekom oLmadıgını söyLeyebiLirim size... Bunu nerden biLiorsun nerden anLadın diceksiniz... Ben aynı zamanda CabaLonLine oynuyorum, KO'da Lag ve DC'Lerden oynayamaz oLunca CabaLa gireyim dedim.. saatLerce cabaL oynadım en ufak bir Lag veya 1 defa oLsun DC iLe karşıLaşmadım.... çıktım KO'ya girdim Lagdan önümü göremiyorum derken 5 dk sonra DC...

Uzun Lafın kısası; bagLantı sorunu yaşıyor oLsak, TeLekomdan kaynakLanan bir problem oLsa CabaLonLine'da da Lag ve DC görürdüm, ama saatLerce oynadıgım haLde hiç ne Lag gördüm ne DC... Yorum sizin...
!!!!!!!Katılıyorum!!!!!!!!!
TaKoveR isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla