Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-07, 08:31   #16
Can4Ever
Rogue

Can4Ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 59
Can4Ever has a reputation beyond reputeCan4Ever has a reputation beyond reputeCan4Ever has a reputation beyond reputeCan4Ever has a reputation beyond reputeCan4Ever has a reputation beyond reputeCan4Ever has a reputation beyond reputeCan4Ever has a reputation beyond reputeCan4Ever has a reputation beyond reputeCan4Ever has a reputation beyond reputeCan4Ever has a reputation beyond reputeCan4Ever has a reputation beyond repute

Alıntı:
D4rkthron3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Bunu bir kaç ben de dile getirdim..

TTnetten kaynaklansa sorun, neden geceleri yani sunucular bo$ken lag, dc olmuyor..

Gece 1'den sonra ne lag oluyor ne dc oluyor sunucular bo$ken. Oyundaki yogunluk, sunuculardaki doluluk, yeni patchler, helloween event diyorum ben..
----------------------------------------------------
Ayrıca oyuna girerken eskisi bugdan yararlanmayada gerek yok.. 02 ve 03 e bugsuz sadece enterle girebiliyorum.. 01'de bo$ken direkt enterle giriyor.. Bugda lag'a sebebiyet verebilir mi acabağ?
ilk yazdıgını şöyle açıklaya bilirim bu oyunu türkiyeden ne kadar kişi oynuyor orası mâlum zatn , eğer sorun telekomdan kaynaklanıyor ise aldıgım habere göre Türk telekomun dış çıkışlarına aşırı yüklenme oluyormuş.. belkide cabal knight kadar hit almadıgından lag olmuyordur, bna srarsanız sorn telekomda + yabancı playerlarla konuştuğumda 0 lag'la oynadıklarını defalarca belirttiler. Herkezin düşüncesi kendine ,

iyi günler.
Can4Ever isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla