Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-07, 05:03   #44
Zivilyn
40-55 LvL

Zivilyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 61
Zivilyn is on a distinguished road

Alıntı:
sonsuz_askim06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Kankam ben sana anlatayım komle herkesin dedigi silahlari.
Raptor= +8 Raptor alırsan Chitin seti unutman lazim.+8 Fp sette andream için warriora yaramaz bi malice ile hemen yatarsın.+9 Fp sette bulman imkansıza yakın bişi.+7 Raptor düşünme sakın çünkü hemen hemen herkeste spear defans war.Vurdugun damage yarıya kadar inebiliyor.
**İron İmpact ve Hell Braker= Bu ikisini sana şiddetle öneririm.+8 Chitin set takabiliyosun 2sindede.Birde millette clup defans çok az yok denecek kadar hemde.Para önemli deil diyosun +8 HB al 500YTL civarında bulursun(ii de yarı fiyatına) ve hb, ii den 1 atack fazla :P ve int veriyor ve bu warrior için önemli vuracan skill fazla mana yiyor.
Giga= Giga ya gelince +7 - +8 seni kurtarmazz +9 bulursan çok many** olur ama bulman imkansıza yakın ve bir servet eder..Andream warrioru için en önemli şey ap dir.Ve bu silahta çok vasat ap durumu.Bu silahla iş yapmak zordur.
Avedon=Bu silah ap yüksektir.Axe defans ta kimse yok nerdeyse.Hp bonusu war.+8ini kullan ama çook zor ve pahalı bir itemdir.

Bu arkadaşın ne silahlar hakkında nede başka bişi hakkında bi bilgisi yok sanırım

hb +8 ii +8 den 1 attack farzla demiş yanılmıyorsam hb +8 175 ap ii +8 180 ap nasıl 1 attack fazla oluyor anlamadım hb için 500 ytl demiş eğer 500 ytl vericek bi enayi bulursanız ben satarım 500 e sorun değil max fiyatı 350 hatta bi ara forumda 250 ytl satanlar bile vardı bir diğer konu ise ap her zaman ardream için önemlidir demiş ne alakası var anlamadım bende gigada var raptorda ikisininde damageleri neredeyse aynı hiçbir fark görmedim ayrıca raptor da 3 vuruştan 2 si sekerken gigada 3 vuruştan 1 i sekme yapıyor 3/1 oranda hiç kötü değil hem axe olduğu için spear defans kullananlara cıkardığın damageler daha iyi oluyor. + combosu seri + lightning + hp mp veriyor daha saymakla bitmez eğer birisi giga için kötü diyorsa bu oyunu bilmiyor demektir ....

Zivilyn isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla