Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-07, 19:29   #6
Ruhani
35-40 LvL

Ruhani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 56
Ruhani will become famous soon enough

Bu konuda yardımcı olan ve en azından olmaya niyetlenen bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.Clickbuy`ı arayıp bilgim dışında cash alımı yapılan tarih ve saati söylediğimde bana bir kaç güvenlik sorusundan sonra alan kişinin ID`ini verdi.ID yeterliydi zaten.teşekkürlerimi sundum ve bu ID`ın sahibinin çoğu kişiyi dolandırdığını,mümkünse banlatmalarını rica ettim.Karttan alış veriş yapılan herkesin banlanacağını söyledi.şahsıma ait kartta cafeci olduğumdan çok kişiye cash ve pre aldım ve eğer banlanırlarsa vicdan azabı çekeceğimi,sadece hesabımı hackleyeni banlamalarını rica ettiğimde,sekreter tamam bu ID`i KO`ya bildireceğini söyledi.hesabımı hackliyen kişi tüm ıspat-ıd ve iddialarıma rağmen çarı sattığını,alan kişinin yabancı biri olduğunu ve olaydan haberi olmadığını söyleyip duruyordu.ancak 2-3 gün içinde çarı banlanınca bana gelip,abi parayı ödicez ama banı açtır ricalarında bulunmaya başladıistersem bir yumrukta nakavlt ederim kişiyi ama insalığıma bırakıp sen parayı getir gerisi kolay diyorum.tekrar teşekkürler herkese.
Ruhani isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla