Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-07, 18:02   #29
KoNt
Rogue

KoNt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 80
KoNt has much to be proud ofKoNt has much to be proud ofKoNt has much to be proud ofKoNt has much to be proud ofKoNt has much to be proud ofKoNt has much to be proud ofKoNt has much to be proud ofKoNt has much to be proud ofKoNt has much to be proud ofKoNt has much to be proud of
KoNt - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
D2K adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Daha 25 Levelden Bunları Düşünmen Bence Yanlış... Cok Uzun Bir Sürec Var Önünde.. Ayrıca Normalmi Kasıcaksın Yoksa Andream Amaclımı Ona Göre Değişir Cünkü Kullanacağın Silah... Ama Exp Kasarken Toto Impact Raptordan Daha Az Canını Sıkar.. PK Yaparkende IronImpacti Tercih Etmelisin Toto Impacti Herkes Kullanamaz Cünkü Slide Yaparsan Cok Fail Verir... Ama Sunu Unutmamak Gerekirki Raptor Her Warriorun Inventorysinde Mutlaka Olması Gereken Bir Itemdir
cewap ustadan gelmiş ama raptor kull***** cok güzel herkez rahat combo yapamaz...İ.İ sana kesinlikler lazım boss kesmek icin gerekse pk icin raptor lazım eğer ii alırsam raptor alamam diosan Giga (biraz abartılı oldu İİ ye göre )
o da olmadı exc. blade axe almalısın combo cok güzel oluor..
----------------------------------------------------
Alıntı:
istanhack34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
ımla hatanı buldum hemde senın gıbı bır warıorcunun yapmaması gereken bır hata (148 str ver sonrası (hep) ye bas 90 olana kadar)hep deıl hp zuhaha
----------------------------------------------------

ben 55lw ı bır gunde kasarım sıkıyosa 70den sora kas bakım
55 senin icin cok kolaysa rica etsem bana 1 günde 55 asasin yapsan

LightningRevenant
KoNt isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla