26-11-07, 11:50
|
#17 |
| Buradayım Ama.. Etmiyorum
Tecrübe Puanı: 597 | Alıntı: TheLeqenDTR adlı üyeden alıntı
ArkadaşLar biz bir karar verdik ve bu kararımızın arkasındayız.Bu kararı devam ettiricez taki düşüncemizde bir değişikLik oLuncaya kadar..
SaygıLar.. | Siz Bu Kararı Neye Dayanarak aLdiniz Bunu KuLLanicaLar DoğruLtusunda Bu Karar ALindiysa KuLLaniciLar DoğruLtusundada Yasak KaLdiriLacaktir..!!
Haa , Yok Siz Kendiniz Bu Yasağı Düşünüp Koyduysanız Bu Forum KuLLaniciLari İcin DeğiL YöneticiLeri İcindir..!! Alıntı: Juli4noS adlı üyeden alıntı
yani benim gibi "hack yememiş fakat gb satılmasını istemeyen" bi insanın düşündüğünü söylemesi lükse kaçıyor doğru mu anladım?
sizin görüşlerinze saygı duyuyorum ama charla birlikte satılmayacaksa,yani gb satışı ayrı olacaksa,bunu istemiyorum.kendimce mantıklı bulduğum sebeplerim var.. | Ben Hic Bir Zaman SatıLık GoLd Bar Diye Bir Topîc Acmadım Acmamda Ben Charımın SatıLık oLduğu Topîc'te Yer Ayırdım Buna Ama SürekLi EditLendi..
Eğerki Canının Yanmasini İstemiyorsan Adama Şehiri Sorarsin Uygun DeğiLse KoLay GeLsin BB Dersin oLur Biter..Bu Kadar Basittir..!!
__________________ Giden Ağamsa, GeLen Paşamdır. |
| |