Konu: HB or raptor
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-07, 02:27   #9
Disection
55-62 LvL

Disection - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 63
Disection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud of

Alıntı:
mrttuncer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
arkadaşlar adream warriorum var elinde +7HB
Donuma kadar sattım gittim aldım. ama beklediğim gibi çıkmadı yani okadarda etkili bir silah değil raptor +8 vardı daha iyiydi.
Priestler mster olmadan sword attack vermiyor ya.
acaba warrior master olmadanda HB attack mı vermiyor bi bilgisi olan var mı.
adream için en iyi warrior silahı hangisi(HB+7 II+7 Giga2h+7 luqias+7+giga1h+7 raptor+8)
HB=Hell Breaker
+7 HB ile +8 raptor karşılaştırması biraz garip olmuş ama neyse(+ ları aynı olmalı karşılaştırma yapabilmek için). Ayrıca Ardreamda eline +8 raptoru almak için 2 parça chitin giyemiyorsun . HB de öyle bir sorun yok. Verim alamaman son derece normal hangi silahı alırsan al skill işe yaramadıkça sonuç föss tür. Nihayetinde warrior 57 skili archerlarınki kadar olmasada(Çünkü archerlarınki resmen sadaka) warriorda 60 skilinden baya düşük vuruyor.(Mesela 60 skiliyle birine 500 vuruyorsanız 57 skiliyle vurcanız ancak 350 civarlarıdır). Zaten ardreamın haksızlığı burada. 40 skilleri bile(cleave ve arc shot) 57 skillerine göre daha çok vuruyor ama ya fail ya da ıska ya da her ikisi. Tutturabilirsen.

+8 raptor kullanmak nasıldır Ardreamda pek bilememde +7 HB , +7 raptora göre daha çok iş yapıyor orasını çok iyi biliyorum ^^

HB 8, peşinden Exceptional iron impack 8 alman gerekiyor ardream warrioru için güzel silahlardır. Exceptional blade axe si olan hiç arkadaşım olmadığı için girip deneyemedim ama tahminim güzel silah olmalı. Yani kısacası biraz daha soyunman gerekiyor.
Disection isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla