Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-07, 02:46   #11
MaGGeX
PerfectChoic3

MaGGeX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 50
MaGGeX is on a distinguished road
Wink

Alıntı:
cinnamon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
siz dupenin olmadığını düşünerek kendinizi kandırın daha.artık insanlar akıllandı heleki bu oyunu ticari amaca dönüştürenler bu oyundan rant sağlayan adamlar daha da akıllandı.neden sadece benim ve/veya 1-2 kişinin bildiği dupeyi yayma ihtiyacı duyayım?ucuza mal alıp ytl ye satmak varken,hazır pazarda düşmüşken.bir ironset 600 ytl olympiada artık çoğu insan bu oyunu eğlence olsun diye oynamıyor sizin gibi düşünen insanlar özellikle.ortada koca kaymaklı bir yoğurt var ve bu yoğurttan faydalanan sadece k2 değil.bu oyun asla ama asla düzelmiyecek böyle düşünen varsa kendini kandırmaya devam etsin.zamanına black****metal tarafından databesine kadar girilen,gmi hackleyip düzinelerce edit char yapıp satılan oyundan ne hayır beklenizr.(itemleri söylemiyorum bile) .bu oyun asla bugsuz olmayacak çünkü alt yapısı zayıf.sen yırtılan bi yere istediğin kadar yama koy eskisi gibi olur mu ?ama oynuyo muyuz evet çünkü bizim kadar mal bi düşünceyle daha bu oyun çoook oynanacak?başka bi ülkede bu kadar kitlesi olsaydı ve bu kadar bugu olmaya devam etseydi ne olurdu biliyo musunuz adamın ilk işi makinasından unistal yapmak olurdu,biz ne yapıyoruz ?reset geleceği zaman bile uyumayıp oyunun açılmasını bekliyoruz.neden oyunda yabancı çok az hiç düşündünüz mü?ha bunda türklerin oyun anlaşıyla değil,bu oyunu monitör arkasından bin türlü pisliği yaabildiği bi yer olarak görmesinin büyük etkisi var ama asıl etken bu oyuyun oynanacak kadar kaliteli bulmamalarıdır.ben bunları kabul ettim çünkü pvp sinden hoşlandığım tek oyun bu oldu,eşşeklik mi oynamaya devam etmek? yazdıklarımdan cvp çıkartırsınız sanırım.ne demişler gülü seven dikenine katlanır.dupe var ve olmayada devam edecek sadece çok az kişi biliyor umarımda yayılmaz onlar parasını kazansın bari biz artık mağdur olmayalım.

Baya Baya iddaali sozler bunlar.Oyunu zevk için değilde monitor karsinda hırs yapanlaradır sözün umarım.