Alıntı:
aseer adlı üyeden alıntı
arkadaslar cb hesabını maıl ıle teyıt ettırmek ıcın atılcak ornek bır maıl varmı acaba?
----------------------------------------------------
ya kımse bılmıyo yada kımse tınlamıyo galıba yanlıs yere acmısım konuyu....!!!!!buraya +8 hedemı +8 hodomu dıye konu acsam herkes atlardıı... tesekkurler... |
bildiğim kadarı ile mail yolu ile teyit edilmiyor.2 yöntem var
1. hesabına girdiğin zaman ödeme ayarlarında kredi kartı numaranın yanında teyit et seçeneği var ona tıkladığın zaman c&b kredi kartını euro olarak 2 tutar çekiyor yanılmıyorsam 1,99 euro yu aşmıyor bu tutar.sonra sen kredi kartı extrenden bu iki tutarı öğreniyorsun ama tutar mutlaka euro cinsinden olmalı euro olarak yansımamışsa bankanı arıyosun euroya çevirmelerini istiyosun.neyse öğrendin o tutarı tekrar c&b ya giriyosun teyit et bölümüne geliyorsun o iki tutarı yazıyorsun yazdığın tutar doğru ise teyit oluyor değil ise manuel olarak hesabını bloke ediyorlar.
2. kredi kartı extreni kimlik fotokopisini ve teyit formu var mail yolu ile isteyebilirsin ama büyük ihtimal sana 1. seçenekte yazdıklarımı yap diyecekler.ben tavsiye etmiyorum.yaptım ve saçma ***** bişe oldu 60 gün süre var normalde o 2 tutarı girmek için ama benim 1. gün daha süreniz doldu diyip hesabımı bloke ettiler.çekilen 2 tutarıda geri vermeyeceklerini söylediler.bende anladımki kesn ile premium almak en mantıklısı dert yok tasa yok