Alıntı:
VEG4 adlı üyeden alıntı
satilan bus ve besler abyss den ucuza alınıp pot parası cıksın die satılanlar. |
Yakın zamana kadar bende baya sattım scroll ancak hiçbiri abyss fiyatının altına inmedi çünkü ordan alıyodum(Elinde 1-2 scroll kalıp ucuza pazara koyanlardan aldıklarım hariç). Bes abyss de 3.6m karonda 3.96m. Normal şartlarda bu iki fiyatın arasında satılması gerekir. Bende aresde oynuyorum şu sıra 3.5m un üzerinde bes satan görmek imkansız. Ben bu 2m dan bes satan adamlardan 50şer 50şer bes aldım. Adam ertesi gün bi o kadar daha koydu bu sefer 2.5 dan... Aynı şekilde kaleyi kuşatan yabancı clanın 2 ayrı üyesinden de tam 100 tane aldım. Bakalım daha görecek miyim. 1 kişide de rebirth scrolldan fazlaca vardı. Onunda 200+ rebirth scrollu ucuza sattığını biliyorum. Bunları satmam baya zamanımı aldı şu an rekabetten dolayı satmıyorum. Eminim aynısı bus içinde geçerlidir. Ancak bus kolay satıldığı için abyss fiyatının altına koymalarına gerek kalmadığını ya da eskiden kaldığı için ve kolay satılmasından dolayı ellerinde kalmadığını düşünüyorum.
@cinnamon tamamen haklısın. Bende bırakıp geri döndüm. Ama şimdi oyunda 1 numaralı adam olup 10m np kasmak için oynamıyorum sadece biraz arkadaşlarla vakit geçirmek maksat. Her online oyunda az çok hile oluyor, bu oyun hariç bu hileler genelde pek fark edilmiyor. Artık k2 nin biraz daha işi ciddiye aldığını görüyorum. Her ne kadar dediğin gibi alt yapısı zayıf olsada. Sorunların zor giderilmesinin nedenini de oyunu k2 nin sadece işletmesinden kaynaklandığını düşünüyorum benim bildiğim oyunu, oyunun açılışında adı geçen k2 harici firmalar yapmış k2 de işletiyor. Ancak hala düzelmedi. Şu yeni serverlarda bile hala edit mi server transfer mi belli olmayan dropsuz itemler var ve temizlenmiyor... Yapılan her yeni şeyde bi sorun çıkıyor daha yeni patos eldiveni çıktı ertesi gün durduruldu. Aynı şekilde noah scroll... Doğru dürüst test yapmadan acele çıkarıyolar maalesef. Üstelik istediğimiz bişey de değil tam tersi para tuzağı