Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-07, 19:32   #22
omers
35-40 LvL

omers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 55
omers is on a distinguished road

walla ben rising force oynuyorum. gayet guzel . 3 ırk war ve başta klavyeye alışmakda zaman alıyor ama gayet guzel bir oyun. istediğin zaman adamların mekanlarına gidebiliyorsun. karşı tarafla ortak alanlarda mecbur lvl kasıyorsun ve sürekli baskın olabiliyor. savaşmak için 7 saat beklemen yeterli. savaslarda gayet taktiksel ve eylenceli. 3 server war şimdilik. FREE to play olduğundan beri serverler kalabalıklasmaya basladı. türk sayısı az ama herkes az bucuk inglizcen warsa sana yardım ediyor. mesela karşı ırkdan birileri gelip senin ırkının olduğu bölgelerde PK ya geldiğinde genel bi mesaj atıp yardım çağarabilirsin. exp den ziyade Pointing sistemi var. istersen ok yay yada silah kullanabilir yada zanaatcilik kasabilirsin. pot ıvır zıvır paralarını cok ii ayalarmıslar. pota calısmak zorunda deilsin yani. görevlerde gayet zorlayıcı. birde BOSS gibi BOss lar var solo kesmek hayal.. efekleri ise süper. combo yaparken toz toprak vs. kalkıyor yerden kayalar sökülüyor falan. sci-fi olduğundan yadırgayabilirsiniz ama bi süre sonra hiç fark olmadığını anlıyorsun. upgrade için anvili bos yakalamak vs.vs.. derdin yok. bi dene derim lvl atlamakda o kadar zor deil tabi solo dan yavas yavas party ye kayıyorsun ilerki lvllerde. su anda son lvl 55.
omers isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla