Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-07, 04:03   #1
Kuvayi_Mira
Terk-i Diyar Vakti

Kuvayi_Mira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0
Kuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması Odulu
Standart Yeni Duke Nukem Forever/Haber

3DRealms dün akşam yeni Duke Nukem Forever için bir ön fragman yayımladı. Fragman 2001'den beri ilk hareketli Duke görüntülerini gösteriyor.

Ego-Shooter oyunun geliştirilmesi uzun bir serüveni andırıyor: 1997'de 3DRealms ilk kez oyunun ismini duyurdu. Sonradan verilen kararlar ve teknoloji değişimleri yüzünden oyun hep ertelendi. 2001 E3'te oyunla ilgili son video gösterildi.

Uzman Yorumu;

Bir umut ışığı: 1997'den beri fan grupları heyecanlı bir şekilde Duke Nukem Forever'ı bekliyorlar. Eğer üreticinin sözlerine inanırsak yayımlama işlemi kısa bir süre içinde gerçekleşecek. Eğer oyunla ilgili yeni bir materyal daha gelirse oyunun yaklaşık 6 ay sonra çıkacağını söyleyebiliriz.

YouTube Video
ERROR: Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash kurulu degil.

http://www.youtube.com/watch?v=cWuteFLUPSY
----------------------------------------------------

----------------------------------------------------
şu an için gerekli sistem gereksinimlerine dair bir açıklama yok ben ilk versiyonunu oynamıştım oyunun çıkcağı günü bekliyorum ama bence karakter modellemesinde biraz eksiklik var o yüzden modelleme motorunu biraz daha geliştirirlerse çok iyi olcak
Kuvayi_Mira isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız