Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-07, 15:41   #7
Hellory
Banlandım !!

Hellory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0
Hellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması Odulu

sadece bu char icin söylemiyorum, genel bir bilgi olsun arkadaslara, ama ben de bu char hakkında cok süpheye düstüm zaten. 700 e anlasilmisti, daha sonra arkadas anlastiği fiyati unutup 675 idi di mi dedi, biz de bişi demedik sürekli yarin sakın gec kalma erken yat erken bulusalim vs vs telkinlerde bulundu ve istediğim şeyleri tamamiyle onaylayamadiği icin ben char alimindan vazgectim. Derken char satildi dedi, daha sabah 10 da bulusmayi kararlastirdiktan 5 dakika sonra artik siz düsünün gerisini. Sakın ola ki tanimadiğiniz bilmediğiniz kişilerden cok makul fiyat dahi olsa char almayiniz. Kişiye sordum referans olabileceğiniz kişiler var mi hangi clanda idiniz vs, hep clansiz kastım dedi. İnsaf! 80 lvl e kadar bir insan nasil klansiz kasabilir sorarim size, hiç mi oyun icerisinde referans olabilecek bir kişi yoktur, eşi dostu olmadiktan sonra bu oyunun oynanma amaci nerde kalmistir. Lütfen char satin alirken dikkat ediniz, siteden dahi olsa, burada verilen her ilan %100 güvenilir değil. Herkes ilan koyabiliyor, rasgele 80lvl bir charin ss ini biryerlerden bulup da koyabilirler bunlar hiç sorun değil, caniniz yanmasin dikkat ediniz.
Hellory isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla