Nedir Bu Ya...
s.a nedir bu anlamadım durduk yere açtığım konu çöpe atılmış hadi onu geçin atılsın eğer varsa arama diye birşey yok ne yapabilirim.her neyse neden uyarı aldım onu anlamadım.ben bunu okadar çok foruma koydum k 50 kişi indirmiş ve kimseden de şikayet gelmedi.bi daha bu siteye uğrmaz diye yazmışlar neden uğramayayım.insanlar bundan faydalansın diye açtım konuyu.ama mesaj sayısına göre bakıp bunu 1 mesaj sayısı var tamam bu dosya kesin virüslüdür diye hemen suçlamanın anlamı ne?ben öteki türkçe (atatürk resimli ve türk bayraklı) olanını buraya koymamıştım hatta 2-3 foruma koymuştum çünkü çokta önemli birşey değil.ama bu sw olayı herkesin derdi.asas yada okçu değlsen sw diye yalvarıyosun millete.bende insanlara hizmet olsun sw diye kimseye tenezzül etmesinler diye açtım bu konuyu.insanların kendi swsini kendileri alma özgürlüğünü engelleniyor burada.ve uyarı aldıysam pmden nedenini belirtmesi gerekirdi o moderatör arkadaşımızın neyse isteyen indirir isteyen indirmez ama zaten adamların kendi swlerini vermelerinden rahatsızlık duyuluyo anlaşılan...indirmek isteyenler pm atar tabi bu mesajdan sonra beni banlamazlarsa...
|