Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-07, 03:28   #22
ayolasmaz
40-55 LvL

ayolasmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 78
ayolasmaz has a reputation beyond reputeayolasmaz has a reputation beyond reputeayolasmaz has a reputation beyond reputeayolasmaz has a reputation beyond reputeayolasmaz has a reputation beyond reputeayolasmaz has a reputation beyond reputeayolasmaz has a reputation beyond reputeayolasmaz has a reputation beyond reputeayolasmaz has a reputation beyond reputeayolasmaz has a reputation beyond reputeayolasmaz has a reputation beyond repute

Alıntı:
Elicia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
çar oyunda göstermesinin nedenine gelince. oyunda lag olduğu zaman çar asılı kala biliyor.
PM olayına gelince oyunda Poke çok. hacklicek adam pm atmaz hiç bir zaman. oyunda olmadığın bi anı bekler ve itemleri paraları değerli tüm eşyaları götürür.
aynen öle çok güzel açıklama

Kendi yolumda ilerliyorum... Onume cikan her tasin uzerinden atliyorum,bazen buyuk bazen kucuk taslar... Hepsinin uzerinden tek basima kimseye ihtiyac duymadan basarabiliyorum.. Her gun birseylere sahip olup,bir seyler kaybediyorum..Farkindayim.. Gozlerimdeki gorus kapasitemi arttiriyorum, boylece insanlarin icini daha iyi okuyabiliyorum... Gercek dostluklara sahibim... Bazi insanlar gibi cikarci, yalanci, iki yuzlu olmayan dostluklar... Bu yuzden mutluyum ...
ayolasmaz isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla