Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-07, 08:21   #2
cinnamon
35-40 LvL

cinnamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 50
cinnamon is a name known to allcinnamon is a name known to allcinnamon is a name known to allcinnamon is a name known to allcinnamon is a name known to allcinnamon is a name known to all

Alıntı:
next:on:the:beach adlı üyeden alıntı Mesajı göster
iş bankası işte üniversiteli kredi kartım var. c&b ye kayıt oldum. benden de teyit işlemi istediler. teyit et dedim ve hesabımdan 2 değer çekildi. bankamı aradım ve bu değerleri öğrenmek istediğimi söyledim ve bana çekilen tutarların ytl değerlerini ve ayrıca euro döviz kurunu verdiler. hesaplayarak bu değerleri bulmaya çalışırken teyit işlemini 10defa yanlış giriş yaptım. benden bilgilerimi faxlamamı istediler fakat faxlama imkanım yok. bu durumda ne gibi çözüm önerileriniz olabilir? ayrıca şuda aklıma gelmedi değil. hesabımı silip tekrar aynı kredi kartıyla üye olsam ve teyit işlemini (bu sefer doğru bir şekilde) halletsem diye düşünüyorum bunu yapabilirsem nasıl yapabilirim? yardımlarınız için teşekkürler. cevaplarınızı bekliyorum

malesef hesabını silip aynı kredi kartınla başka bir mail(kullanıcı adı) ile tekrar hesap açman mümkün değil(diye biliyorum).çünkü kart bilgileri telefon vs.. kayıt altına alınıyor.ben aynı telefon numarası ile başka bir kartı üye yapmak istedim o bile olmadı değil aynı kart olsun.faxlamaktan başka bir çare yok. yada bunlarla uğraşma kesn al 2 ytl fazla ver başın ağrımasın en güzeli.