Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-07, 10:00   #1
CezaStyle
FreeStyle

CezaStyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 64
CezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond repute
CezaStyle - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Lütfen dikkate alınız...

Sayin Yekili;

Sizlere karsi olan guvenim ve sevgim azalmaya basladi. Sizlerin bizim hakkinizdaki dusuncelerini de bilmiyorum fakat oyunun acilmasindan bu yana gelen bir adaletsizlik var. Oyunda acildigindan beri adalati bir turlu saglayamadiniz ben ve benim gibi bir suru arkadasim duzenli olarak Gold Premium aliyoruz gel gorki Premium almayan kullanıcılardan hic bir farkimiz yok. Nedeni ise karakterim DC (Oyundan Kopma) oluyor, ben Premium neden aliyorum hem daha iyi hizmet almak hem de oyuna girislerde sikinti yasamamak hem de bu oyunu yapan ve hizmet veren sirkete yaptigi oyun ve hizmet icin aliyorum.

Başka bir konu ise illegal programlarin kullanimini engellemek konusunda adaletsiz davraniyorsunuz kanimca, kendimi artik enayi (bu konuda benim gibi dusunen bir cok insan taniyorum) yerinde gormeye basladim, illegal program kullanan insanlar biz oyunu oyun gibi oynayan insanlardan daha iyi yerlerdeler/durumdalar gerek kevel olsun gerek para konusunda olsun. Ben elimden geldigi kadari ile sikayet ediyorum fakat sonuc alamadigima inanmaya basladim ve buda benim size yardim etmek konusunda sevkimi kiriyor nasilsa bir sey yapilmayacak kisacasi hakim oluyor. Kotuluk yapanin yanina kar kaliyor ve sizlerde buna goz yumuyorsunuz diye dusunmeye basladım.

Bir diger konu ise GMler hakkinda cikan soylentiler; bu soylentiler agarlikli olarak yandas kayirma olarak goze carpmakta. Gmlerin daha fazla oyun icinde olmalari ve adalet mekanizmasinda on saflarda olmalarini dilerdim fakat bahsettigim gibi bu tur soylentiler yuzunden onlarada guven sifir denebilecek kadar az. “Ates olmayan yerden duman cikmaz” Turk atasozu.

Oyunda adalet talebinde bulunuyorum ve oyunun sahibi ve yetkilisi olarak sizler yapabilirsiniz bunu lutfen dikkate aliniz.

"Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalman iyidir." Gandhi

Saygılar...

Bu konuda ne düşünürsünüz bilmem fakat ne kadar çok Ticket atarsak sanırım bir faydası olacak bu metni bir arkaşım hazırladı ve banada Ticket atmamı rica etti bende sizlerden bunu rica edeceğim, lütfen esgeçmeyin Premium alan arkadaşlar Ticket atarsa iyi bir kampanya olur sanırım.

iyi eğlenceler...

CezaStyle isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız