Konu: JadeReal
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-06, 19:05   #1
hephaistoss
Misafir

hephaistoss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart JadeReal

Evet arkadaşlar artık onunla da röportaj yapmanın zamanı gelmişti.onu iyi tanıyan birisi olarak objektif sorular sormaya çalıştım umarım onun hakkında merak ettiklerinizin cevaplarını alabilmişimdir. JadeReal cz de adam kesen biri olmamasına rağmen çok tanınmış popüler bi karakter. Sebebi de klan lideri olması.bu yüzden röportajın büyük kısmı klan ve kraliçelik üzerine oldu.

Kendinden ve reel hayatından bahseder misin

Jade : adım yeşim 38 yaşındayım. elektronik mühendisliğinden sonra bilgisayar mühendisliği üzerine ve işletme üzerine master yaptım. şuan büyük bir turizm şirketine bağlı eğitim ve personel geliştirme bölümünün genel müdürlüğünü yapıyorum

Oyun reel hayatınızı aksatıyor mu

Jade :Hayır. Diğer sorumluluklarımı da her zaman yerine getiriyorum. Oyun için reel hayatımdan taviz vermiyorum yani.

Knight Online ile nasıl tanıştın

Jade :Önceden diablo age of empires gibi strateji oyunları oynuyordum. Oğlum Altay Knight Online oynuyordu merak ettim ve bir karakter açtım. Başta çok saçma geldi ama zamanla bende sizin gibi bağlandım oyuna.

JadeReal açtığın ilk karakter mi ondan önce başka karakter açtın mı

Jade :İlk açtığım karakter. Genelde fikir değiştirmem ilk onu açtım ve onun la devam ettim

Peki klan liderliğine soyunmanın hikayesi nedir.

Jade :Yeni başladığımda bir klana girdim ama bir eğitimci ve yönetici olarak çok yanlışlar gördüm. Beklide ben ayrıntılara fazla dikkat eden biriyim bilemiyorum. Picallo reelden arkadaşım. Bir klan kurdu önce. TR klanı. Bende aralarına katıldım ama picallo ile anlaşamadık ve ayrıldım. Yalnızdım ve çaresiz klan kurmaya karar verdim. Ama yaptın mı iyisini yapmalıydım ve başladım eslant ta gözüme kestirdiklerimi davet etmeye  daha sonra da benimle birlikte TR ye katılan arkadaşlarım ayrılıp klanıma katıldılar ve böylece benimde bir klanım oldu

Klan ın ismini neden patriot koydun. Hikayesi nedir

Jade :Gerçek bir vatansever olduğuma inanıyorum. Hem Türk üz hem vatan sever  Bu yüzden PaTRiot koydum.

O günlerden bu günlere. Kraliçe bile oldun bu başarının sırrı nedir

Jade :Bence şekil ve karar değiştirmemek. İnsan bir konu da inat ederse başarılı olur.

PaTRiot çok uzun süre dağılmayan bir klan. Nasıl oldu bu

Jade :Klanda ki arkadaşlarım konusun da inat ettim. anlaşmazlıkları olsa da uzlaştırmaya Çalıştım çünkü insanların hataları olur ama sevgi denen şey anlayışla gelir birbirlerini anlamaları içinde zaman gerekir. Ben klandan hiç item almadım verdim. Klan içinde para ve item konusunda kimseye yaptırım uygulamadım. Çok saçma bir konu olsa bile arkadaşlarımın sorunlarını saatlerce dinledim. Hiçbir zaman otoriter olmadım hep onların fikrini aldım. Kurduğum günden bu güne hep kadar hep iyi niyetli davrandım klandaşlarıma ve sonunda onlarda kendi aralarında çok iyi arkadaşlıklar kurdular. Artık birbirlerinin şifrelerini bile biliyorlar nerdeyse. canı isteyen istediği charla oyuna giriyor diyebilirim.

Oyundan sıkıldığın ve bırakmak istediğin zamanlar odlumu

Jade :Sıkıldığım zamanlar tabi ki oldu. Sıkıldığımda oyundan çıktım sadece ama bırakmayı hiç düşünmedim.

Peki klan lideri olmasaydın bu kadar süre devam edermiydin

Jade :Sanmıyorum

Kraliçe seçilmeyi bekliyor muydun senin için sürpriz mi oldu

Jade :Bekliyordum. Çünkü serverin büyük çoğunluğu Türk ve kralı Türkler belirliyor. Bu güne kadar yabancıları kral seçmişlerdi bu kez beni seçeceklerini tahmin ediyordum.

JadeReal aslında çok sansasyonel bi karakter. Hakkında iyi şeyler kadar kötü şeylerde söyleyenler var.

Jade :Bu sadece sanal bir oyun ve birbirimizi yeterince tanımamız için fırsatımız yok. Basit birkaç nedeni varsa hakkımda kötü konuşabilirler. Bir anda herkesin iyi şeyler düşünmesi mümkün değil.

Bazı şeyleri kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorum. Örneğin Türkçe notice geçmek gibi.

Jade :Evet dediğin gibi kasıtlı oluyor. Düşünmeden hareket eden birisi değilim çünkü. Daha önceden de kraliçe olduğum zamanda da bazı insanlar özellikle yabancılar hep beni karalamaya çalıyordu.birçok yabancı ve yerli forumda tartışma konusu oldum. Onların iyice kudurması yaptığım bişeydi

Bu konuda konuşmamız gerek biraz açarmısın.

Jade :Serverin çok büyük çoğunluğu Türk olmasına rağmen yabancılar tarafından çok eleştiriyoruz ve haksızca eleştiriliyoruz. Türk olduğumuz için ön yargılı davranılıyordu ve bu benim sinirimi bozuyordu. Türkçe notice geçmem yabancı forumlarda tartışıldı. İstesem İngilizce de Fransızca da konusabilirim ama tabiki Türkçe konuşacağım çünkü türk oyuncu çok fazla ve herkes İngilizce bilmiyor bilmek zorunda da değiller ben onlara bişey anlatmak istiyorsam onların anlayacağı dili kullanman gayet normal. Adil olmak için Türkçe notice nin arkasında ingilizcede geçiyorum. Hazmedemedikleri şey Türkçe geçmem onlar istiyorki hep İngilizce geceyim.alışmışlar buna. Ben türksem serverin büyük çoğunluğu türkse ve beni Türkler kraliçe seçmiş ise Türkçe konusacağım ilk önce buna alışsınlar.

Seçildiğin ilk gün birkaç clandaşına yüklü miktarda para vermende konuşuldu

Jade :Buda tamamen kasıtlı yapılmış bir şeydi. İyice kudursunlar diye. Ben klanımdan birine 100 m verdim o gün. Sence o 100 m onu kurtaracak mıydı hayatı boyunca rahat oyun mu oynayacak o 100 m le. tabiki hayır.kaldıki f9 sana pm atmadımı jadeye söyle sc için para versin diye ona da 60 m verdim  önceden seçilen krallar bir şekilde biriken parayı kendileri için kullandılar hep ama gizli saklı yaptılar. Ben aptal mıyım sence bilerek alenen notice geçerek verdim klanımdan olan birkaç kişiye

Peki bu parayı klanından birisine vermen onlar için koz olmadı mı. Klandan olmayan birine verseydin?

Jade :O zaman bu kadar çatlamazlardı

Sadece o gün ve birkereye mahsus yaptığım birseydi bu. Onlara bir tepkiydi kral kasasında biriken parayı yine tüm humanlar için harcıyorum. Para dağıtıyorum ama bu kadar çok insana dişe dokunur para dağıtmam imkansız. Belli bir miktar para birikiyor ve ben dağıtıyorum. Doyumluk değil tadımlık oluyor ama yapacak bişey yok
Exp eventler düzenliyorum düzenli olarak ve bunun içinde kral kasasından para harcamak gerekiyor. Yabancılar kendilerine uygun saatlerde düzenlediler hep. Bense Türklerin daha yoğunlukla online olduğu saatleri seçiyorum faydalanabilsinler diye.

Peki yabancı forumlarda eleştirenlere verecek cevabınız varmı.

Jade ediğim gibi beni onlar kraliçe seçmedi Türkler seçti. Onlar zaten bize takaçak kulp arıyorlar her zaman. Bende haliyle beni seçenleri öncelikle düşünüyorum

Sence sana oy verenler pişman oldumu

Jade :Ben elimden geldiği kadar iyi niyetli davranmaya çalışıyorum. Yapabileceğim bişey varsa yardımcı olmaya çalışıyorum. Pişman olduklarını sanmıyorum yinede takdir onların.

Kraliçelik eğlencelimi yeniden aday olacakmısın yoksa benimi aday göstereceksin

Jade :Tabi ki sıradan bi user gibi oynayamıyorum. İnsalar etrafıma toplanıyorlar pm ler atıyorlar genel chatten yazılar yazıyolar. İlgi gösteriyorlar yani ve beni sevenleri görmek mutlu ediyor

Oyundaki birçok hayalini gerçekleştirdin. Başka yapmak istediğin bişey kaldımı

Jade :CSW yi kazanmak. Birgün alacağımızdan eminim.

Zaman ayırdığın için teşekkür ederim

Jade :Ben teşekkür ederim

işte serverin en seksi warrior u. çok çıtı pıtı bişey canım

Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız