Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-07, 18:03   #24
CezaStyle
FreeStyle

CezaStyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 60
CezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond repute
CezaStyle - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
fetih110 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Dost ülke İsrail
Orda olması neyi değiştirir demişsin.Senin dediklerinden yola çıkarsak sözde kürdistan bayrağıda olsun o zaman.Ne değişcek demi?
Sana birader , Hakan Yılmaz Çebi ' nin İsrailin Şifresi ve 3.Dünya Savaşı adlı kitaplarını öneririm.Medyanın kimlere haber yaptığını bilmen lazım.
Not hakkında : Başka ne amacım varmış benim?Aklından geçeni söylermisin?
Önce bir güleyim sonra da şöyle diyeyim; yazdıklarımı iyi okumadın galiba bu bir Devlet politikası ha Devlet yanlış yapamaz mı? bilmem sen düşün bunu. BU arada "Hakan Yılmaz Çebi" otorite mi ? kimdir kimin nesidir tanımam etmem pekte önemli bir adam olduğunu düşünmüyorum. Bir başka konu ise ilk olarak başkalarını suçlyacağına kendi ülkendeki yanlışları bir düşün herşeyi dışa endekslemek işin kolyçılığıdır.

Senin amacının ben ne olduğunu bilemem ben niyet okuyucu değilim kalpleride okuyamam şayet sen açık açık amaçlarını söylersen bir fikir sahibi olabilirm.

CezaStyle isimli üye çevrimdışı