Alıntı:
CezaStyle adlı üyeden alıntı
Önce bir güleyim sonra da şöyle diyeyim; yazdıklarımı iyi okumadın galiba bu bir Devlet politikası ha Devlet yanlış yapamaz mı? bilmem sen düşün bunu. BU arada "Hakan Yılmaz Çebi" otorite mi ? kimdir kimin nesidir tanımam etmem pekte önemli bir adam olduğunu düşünmüyorum. Bir başka konu ise ilk olarak başkalarını suçlyacağına kendi ülkendeki yanlışları bir düşün herşeyi dışa endekslemek işin kolyçılığıdır.
Senin amacının ben ne olduğunu bilemem ben niyet okuyucu değilim kalpleride okuyamam şayet sen açık açık amaçlarını söylersen bir fikir sahibi olabilirm. |
Bende tekrardan güleyim

Sana somut olarak bir örnek : israilin filistinlilere yaptığı zulümler ya da amerikanın ıraklılara...
Eğer sen onlardan isen birşey demem. O senin tercihin. Ama şunuda söylemeliyim ki Amerika ve İsrailin tek amacı var. O da Büyük Orta Doğu Projesi. Ama bazı arkadaşlarımızın emperyalistlere heves ettigini görmek hiç hoş değil.
Hakan Yılmaz Çebi ise üzerimizde oynanan oyunları kitaplarında bahseden bir yazardır. Pekte önemli adam. Hiç olmazsa orhan pamuk gibi ŞEREFSİZ degil .
Kendi ülkemin yanlıslarınıda biliyorum.Bana göre değişmesi gereken koltukta oturan partinin adı değildir .Bu soygun yağma düzenin takendisidir bu değişimin adıda ...... . İsteyen istedigini yazar oraya