Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-07, 18:14   #26
CezaStyle
FreeStyle
 
CezaStyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Mar 2007
Yaş: 28
Mesajlar: 419
Tecrübe Puanı: 58
CezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond repute
CezaStyle - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
fetih110 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Bende tekrardan güleyim
Sana somut olarak bir örnek : israilin filistinlilere yaptığı zulümler ya da amerikanın ıraklılara...
Eğer sen onlardan isen birşey demem. O senin tercihin. Ama şunuda söylemeliyim ki Amerika ve İsrailin tek amacı var. O da Büyük Orta Doğu Projesi. Ama bazı arkadaşlarımızın emperyalistlere heves ettigini görmek hiç hoş değil.
Hakan Yılmaz Çebi ise üzerimizde oynanan oyunları kitaplarında bahseden bir yazardır. Pekte önemli adam. Hiç olmazsa orhan pamuk gibi ŞEREFSİZ degil .
Kendi ülkemin yanlıslarınıda biliyorum.Bana göre değişmesi gereken koltukta oturan partinin adı değildir .Bu soygun yağma düzenin takendisidir bu değişimin adıda ...... . İsteyen istedigini yazar oraya
Peki Filistinlilerin İsraillilere yaptıklarından neden bahsetmiyorsun yada İstanbulda patlatılan bombalardan yada dünyanın her hangi bir yerindeki, kendi açından bakıp *****ça bir düşmanlık yapma (sadece ABD ve İsrail düşmanlığı yapmak için düşmanlık olmaz) devrimci genç seni ayrıca konumuz ABD değil kaldıki bahsettiğin her iki millette kendi kendine yaptı ne yaptıysa Filistinliler toprakları satarken parayı cebe koyarken ağızları kulaklarındaydı şimdi ne değişti toprağını satarsan sonun böyle olur gelelim Irak' a onlarda ABD yi istemedilermi? gelsinler bizi Saddamdan kurtarsın diye ? Saddamın heykellerini bensevinçle devrimedim sevinçten ben havalara zıplamadım en son olarakta şunu söyliyim bu bahsettğin milletler Osmanlıya kazık atmanın (yani biz Türklere) bedelini ödüyorlar yediğin kaba sıçarsan sonun böyle olur bu bügünki sözde Kürd devleti kurmaya çalışan Kürdler içinde geçerli Türke kazık atmak yediğin kaba sıçmak hiç bir milletin hayrına değildir. Orhan Pamuk' un a m ı na koyayım adam değil o bana onu rnek verme... Terörist her yerde teröristtir senin bahsettiğin milletler teröristlik yapıyor.
__________________
ŢчŖқįśħ ῡᾒđęŗġѓοЦИđ ŔĄῤ


CezaStyle isimli üye çevrimdışı