Alıntı:
CezaStyle adlı üyeden alıntı
Peki Filistinlilerin İsraillilere yaptıklarından neden bahsetmiyorsun yada İstanbulda patlatılan bombalardan yada dünyanın her hangi bir yerindeki, kendi açından bakıp *****ça bir düşmanlık yapma (sadece ABD ve İsrail düşmanlığı yapmak için düşmanlık olmaz) devrimci genç seni  ayrıca konumuz ABD değil kaldıki bahsettiğin her iki millette kendi kendine yaptı ne yaptıysa Filistinliler toprakları satarken parayı cebe koyarken ağızları kulaklarındaydı şimdi ne değişti toprağını satarsan sonun böyle olur gelelim Irak' a onlarda ABD yi istemedilermi? gelsinler bizi Saddamdan kurtarsın diye ? Saddamın heykellerini bensevinçle devrimedim sevinçten ben havalara zıplamadım en son olarakta şunu söyliyim bu bahsettğin milletler Osmanlıya kazık atmanın (yani biz Türklere) bedelini ödüyorlar yediğin kaba sıçarsan sonun böyle olur bu bügünki sözde Kürd devleti kurmaya çalışan Kürdler içinde geçerli Türke kazık atmak yediğin kaba sıçmak hiç bir milletin hayrına değildir. Orhan Pamuk' un a m ı na koyayım adam değil o bana onu rnek verme... Terörist her yerde teröristtir senin bahsettiğin milletler teröristlik yapıyor. |
Bak çakma eminem in hayranı!
1) Profilimdeki resmi sen degil senden milyon gelse ona cahil cahil yorumlar yapamaz.Hiçbirşeyden çakmadığın burdan belli ki bunu yazdıgın ilk mesajından anladım.Devamında attığın mesajlarda bunu kesinleştirdi.
2)60 yıllık bir devlet nasıl olurda bu kadar söz sahibi olur ortadoğuda?
3)İstanbulda patlatılan bombalar.Bunu hangi örgüt ya da ülke patlattırdı, bize ne mesaj vermek istiyolardı?Kısaca açıklayım. O sıralar ortadoğu kargaşada iken Türk halkı antiemperyalistti .Ne yapti emperyalistler?Onlar bizden destek bekliyorlardı. Biz ortadoguda terörist avı için burdayız bak sizin İstanbulda da bomba patlattılar.Sizin öcünüzüde alıcaz dediler.Bizde pehpehledik onları ve şimdi iran için planlar yapmaya başladılar.
4)Sözde kürt devleti.Bir Türk olarak bende elbet karşıyım.Dağa çıkanlar ise bilgisizliğinden oradalar.Amerika onlara , ülkemi istiyorsun?ben sana silah vericem para vericem kuzey ırak ı vericem sen yeterki Türkiyeyi böl diyor.
5) Eğer sen hala haçlı ordusunu desteklersen kabullenmesi güç olsada , sıra malesef Türkiye ye de gelir.Aksini düşünüyorsan bu teselliden başka birşey degildir.Bunun önüne geçmek için birlik olmaktan başka bir yol yok!Biraz araştırmayla neyin ne oldugu ögrenilir.
Bunuda belki izlememiş olabilirsin
http://www.youtube.com/watch?v=cWtFI0cdlU4