Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-07, 20:37   #31
CezaStyle
FreeStyle

CezaStyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 64
CezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond repute
CezaStyle - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
fetih110 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Bak çakma eminem in hayranı!
1) Profilimdeki resmi sen degil senden milyon gelse ona cahil cahil yorumlar yapamaz.Hiçbirşeyden çakmadığın burdan belli ki bunu yazdıgın ilk mesajından anladım.Devamında attığın mesajlarda bunu kesinleştirdi.

2)60 yıllık bir devlet nasıl olurda bu kadar söz sahibi olur ortadoğuda?
3)İstanbulda patlatılan bombalar.Bunu hangi örgüt ya da ülke patlattırdı, bize ne mesaj vermek istiyolardı?Kısaca açıklayım. O sıralar ortadoğu kargaşada iken Türk halkı antiemperyalistti .Ne yapti emperyalistler?Onlar bizden destek bekliyorlardı. Biz ortadoguda terörist avı için burdayız bak sizin İstanbulda da bomba patlattılar.Sizin öcünüzüde alıcaz dediler.Bizde pehpehledik onları ve şimdi iran için planlar yapmaya başladılar.
4)Sözde kürt devleti.Bir Türk olarak bende elbet karşıyım.Dağa çıkanlar ise bilgisizliğinden oradalar.Amerika onlara , ülkemi istiyorsun?ben sana silah vericem para vericem kuzey ırak ı vericem sen yeterki Türkiyeyi böl diyor.
5) Eğer sen hala haçlı ordusunu desteklersen kabullenmesi güç olsada , sıra malesef Türkiye ye de gelir.Aksini düşünüyorsan bu teselliden başka birşey degildir.Bunun önüne geçmek için birlik olmaktan başka bir yol yok!Biraz araştırmayla neyin ne oldugu ögrenilir.
Bunuda belki izlememiş olabilirsin
http://www.youtube.com/watch?v=cWtFI0cdlU4
Peki beni alt ettin ağlayacam şimdi nasıl olurda beni alt edebilrisin diye sinirden. Evet ben hiç bir şeyden çakmayan bir kara cahilim sen ve senin gibiler bizleri aydınlatıyor. Sen ve senin gibilere minnttarız ulu varlılar. Her şeyi sizler bilirsiniz Çanakkaledede sizler, Doğu cephesinde de, sizler vardınız Kıbrıstada da ,sizler yaratıcı tarafından yeryüzüne gnderilmiş seçilmiş insanlarsınız, bizlerse değersiz hiç bir şey bilmeyen garip insanımsı yaratıklarız.
Üzgümün sizler kadar akıllı, zeki olamadığım için kendime ve yaratıcıya kızgınım.

Haa unutmadan Profilindeki ulu varlığa kötü bir şey söylemek ne haddime aklımdan bile geçirmedim mazzallah sonu kötü olabilir. Çakma eminem olayına gelincede sağ ol hakaret ettiğin için sizler gibi ulu seçilmiş insanlardan hakaret duymak bile bir onur bizim gibilere hürmetler seçilmişler, bilge kişilikler Dünyanın kurtarıcıları...

CezaStyle isimli üye çevrimdışı