Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-08, 00:05   #36
CezaStyle
FreeStyle

CezaStyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 64
CezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond repute
CezaStyle - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
fetih110 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Peki ben sana sorayım o zman. Profilinde niye Sami Yusuf yokta Ceza var?
Sami Yusuf kim ? ve neden olsun ki? benim avatarımda o adamın resmi? kaldı ki Ceza Türk evladı Türk vatandaşı değilmi?. Ama tabi Türklük ve Türkiye vatandaşlığı sizin tekelinizde olduğu için aynı zamanda insanların kalbini, zihnini ve niyetini okuabildiğiniz için siz veriyorsunuz bu ünvanı şanı. Sen Türksün sen değilsin sen şusun sen busun diye neyse hayatta başarılar. Benide bir kategoriye sok lütfen niyetimi oku kalbimi oku aklımı oku, sence ben Türkmüyüm değilmiyim ? senden rica ediyorum.

Küçük bir not : Sami Yusuf ve onun gibi yobazlarla hiç bir zaman işim olmaz olmayacakta. Bütün sabit fikirli yobazlara lanet olsun.

CezaStyle isimli üye çevrimdışı