Alıntı:
cortazar adlı üyeden alıntı
Crytek firmasının grafiklerini ustlendigi bir oyun .
bilmiyorum biliyormusunuz ama CRYTEK firmasının sahipleri Türk.
Bu kısım alıntı...
Crytek, Bilgisayar Oyunları geliştiren bir oyun firmasıdır. Crytek, 1999 yılında Almanya'da doğup büyüyen Türk kardeşler Cevat Yerli, Avni Yerli ve Faruk Yerli tarafından Almanya'nın Coburg şehrinde kurulmuştur. Firma merkezi 2006 yılında Frankfurt şehrine taşınmıştır. Firma, Frankfurt'ta yeni yerinde 26 ülke vatandaşı 140 çalışana sahiptir. Firmanın 2007 hedefi çalışan sayısını 200 e çıkarmaktır. Firma ayrıca Ukrayna'nın Başkent'i Kiev'de de bir Stüdyo'ya sahiptir.
Neon dergisinin 2006 yılı Aralık sayısında kardeşlerden Avni Yerli, 100 Önemli Alman Genci listesinde yer almıştır. |
güzel bilgi (:
eminim %50 %40 kişi bilmiyordu bunu ...
crysis gibi bir oyunun konusu bukadar boş olacağı aklıma gelmezdi . (:
bilgiler için teşekkür ederim.

----------------------------------------------------
Aşağıda Crysis`te varolan çoklu oyuncu haritaları ve açıklamalarını bulabilirsiniz.
Multiplayer – PowerStruggle
Beach:
Nauru Cumhuriyeti, Micronesia. ( Pasifik okyanusunda bulunan bir bölge, Avustralya`ya bağlı.) Kuzey Kore kontrolü altında. US özel kuvvetleri Kuzey Kore yönetimindeki bu bölgeye USS Humphreys uçak gemisi ile gizlice çıkarma yaparlar. McTiller Martin araştırma bölgesinde çok sayıda uzaylı varlığı tespit edilir. Sizin göreviniz araştırma laboratuarını güvenlik altına almak.
Mesa
Blackhawk civarı, Colorado. ( Batı Amerika. ) Birleşik Devletler kontrolünde. Kuzey Kore Özel Kuvvetleri cesurca bir hareketle bir McTiller Martin araştırma laboratuarına sızar ve Alien teknolojisine ait çok önemli bilgileri almaya çalışırlar. Yakındaki Birleşik Devletler üssünden nanosuit donanımlı çok sayıda asker bölgeye gönderilir. Göreviniz stratejik noktaları ele geçirip Kore tehdidini elimine etmek.
Plantation
Caraga Bölgesi, Filipinler. Kuzey Kore kontrolünde. Birleşik Devletler ve Kuzey Kore Özel Kuvvetleri Filipinler`de ki bu küçük bölgenin kontrolünü ele geçirmeleri için görevlendirilirler. Göreviniz adanın ortasına inşa edilmiş Alien teknolojisini kullanarak düşmanlarınızı elimine etmek.
Refinery
Seongbong, Kuzey Kore. Kuzey Kore kontrolünde. Kuzey Kore denetimindeki bu yapı Birleşik Devletler kuvvetleri tarafından güvenli bölge olarak inşa edilmiş. Göreviniz yapıyı ele geçirmek ve nanosuit prototiplerini Kore`lilerden korumak.
Shore
Kiribati, Okyanusya. Kuzey Kore kontrolünde. Uzaylı istilasını takiben Kiribati bu istilanın merkezi noktalarından biri halini aldı. Burada bulunan uzaylılara ait prototip fabrikası Kore`lilerin eline geçti. Birleşik Devletler Özel Kuvvetleri denizaltılar ile bölgeyi ele geçirmek için gönderildi. Sizin göreviniz fabrika ve yarımadayı kontrol altında tutmak.
Multiplayer - Instant Action
Armada
Güney Pasifik Okyanusu. USS Humphreys geçici olarak bir eğitim bölgesine çevrildi ve geminin bazı bölümleri kapatıldı. Ancak hala birçok kısım silah testi ve savaş simülasyonu için kullanılabilir durumda.
Battleground
Marine Corp. Üssü, Hawaii. Sönmüş bir volkan üzerine kurulmuş elit araç ve motorize ekipler için gelişmiş savaş eğitimi verilmekte.
Outpost
Guam. ( Batı Pasifik Okyanusunda ada, Birleşik Devletler kontrolünde. ) Gizli bir ileri karakol uzaylı silahları ve araçlarını test etmek için seçilmiştir. Bölgenin daha içlerinde Özel Kuvvetler bu karakolu korumak için silah ve taktik eğitimi almaktadır.
Quarry
Ebeye, Marshall Adaları. ( Kuzey Pasifik`te Birleşik Devletler kontrolünde ki ada grubu. ) Eski bir gypsum ( renksiz bir mineral, Paris duvarlarını sıvamak için kullanılmış. ) madenin Özel Kuvvetler için bir eğitim bölgesine dönüştürülmüş. Olası Kuzey Kore kuşatmasına karşı burada eğitim almakla görevlendirildiniz.
Steelmill
Molokai, Hawaii. Terkedilmiş çelik işleme alanı daha sonra eğitim alanına çevrilmiştir. Bu bölge nanosuit donanımlı askerler için harika bir şehir savaşları eğitim alanıdır.
Not: Instant Action haritaları görev bazlı olmayan klasik DM haritalarıdır.