Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-08, 07:23   #43
CezaStyle
FreeStyle

CezaStyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 64
CezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond repute
CezaStyle - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Elicia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
yav siz hala kavgamı ediyosunuz ikinizde TÜRK evladısınız. Neyi tartışıyosunuz anlamadım gitti.
Aslına bakarsan kavga demiyelimde buna fikir alış verişi diyelim nedersin?

Alıntı:
fetih110 adlı üyeden alıntı
Ona sen değil ben karar veririm. Sanada bol şans eminem 2
Elbette sen karar vereceksin ben senin yerine karar verecek kadar aptal değilim (birilerinin birileri için yaptıkları gibi Örnek: sen şusun sen busun sen şunu yapmalısın sen şunu yapıyorsan osun busun vb.)sende sanırım kendi kararlarını verecek yaşta ve akla sahipsin, yanılıyormuyum değilmi?

Ya bırak bu belden aşağı vurma olayını adam gibi boks (burada mecazi anlamda kullanılmıştır)yap boksun kuralları vardır. Bu kurallardan biride belden aşağı vurmanın yasak/kural dışı olmasıdır. Bozuk plak gibi sürekli çakma eminem, eminem 2 gibi şeylerle savunma kendini yada bunlarla saldrıya geçme bunlar çok çocukca. İkimizde biliyoruz ki benim yazdılarımda söylemlerimde eminem hiç geçmemktedir, savunulmamaktadır. Ama senin Rap ile aranda bir sorun var galiba ki sürekli aklınca beni o taraftan vurup nakavt edeceğini sanıyorsun yanılıyorsun ABD kaynaklı Rap ile Türkçe Rap arasında dağlar hatta okyanuslar kadar fark vardır.(istisnalar kaideyi bozmaz çatlak seseler her zaman vardır var olacaktır) Şimdi senin aklından şu geçebilir Rap ne? kimin kültürü? o zaman hemen akıllara şu soru gelir Pop kimin? Rock kimin? arabesk kimin? Cevap verin? neyse konumuz ne eminem, ne Ceza, nede Che yanılmıyorsam?

İyi seneler bay/bayan çelişki...

CezaStyle isimli üye çevrimdışı