Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-08, 15:17   #44
fetih110
40-50 LvL

fetih110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 67
fetih110 is on a distinguished road

Alıntı:
CezaStyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Aslına bakarsan kavga demiyelimde buna fikir alış verişi diyelim nedersin?

Elbette sen karar vereceksin ben senin yerine karar verecek kadar aptal değilim (birilerinin birileri için yaptıkları gibi Örnek: sen şusun sen busun sen şunu yapmalısın sen şunu yapıyorsan osun busun vb.)sende sanırım kendi kararlarını verecek yaşta ve akla sahipsin, yanılıyormuyum değilmi?

Ya bırak bu belden aşağı vurma olayını adam gibi boks (burada mecazi anlamda kullanılmıştır)yap boksun kuralları vardır. Bu kurallardan biride belden aşağı vurmanın yasak/kural dışı olmasıdır. Bozuk plak gibi sürekli çakma eminem, eminem 2 gibi şeylerle savunma kendini yada bunlarla saldrıya geçme bunlar çok çocukca. İkimizde biliyoruz ki benim yazdılarımda söylemlerimde eminem hiç geçmemktedir, savunulmamaktadır. Ama senin Rap ile aranda bir sorun var galiba ki sürekli aklınca beni o taraftan vurup nakavt edeceğini sanıyorsun yanılıyorsun ABD kaynaklı Rap ile Türkçe Rap arasında dağlar hatta okyanuslar kadar fark vardır.(istisnalar kaideyi bozmaz çatlak seseler her zaman vardır var olacaktır) Şimdi senin aklından şu geçebilir Rap ne? kimin kültürü? o zaman hemen akıllara şu soru gelir Pop kimin? Rock kimin? arabesk kimin? Cevap verin? neyse konumuz ne eminem, ne Ceza, nede Che yanılmıyorsam?

İyi seneler bay/bayan çelişki...
Zevkler ve renkler tartışılmaz.Madem sana gore bel altı vurdum.Niye vurduğumu söyleyim.BENCE(DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ) rap ve rock bize ters.Kaynagı Türk olsun batılı olsun farketmez derim.Kültürümüzü zedeleyen etkenlerden bazıları diye düşünüyorum.
Adını hatırlayamadıgım bir ingiliz generalin Çanakkale Savaşı'nda söylediği söz: Biz bunların elinden Kur'an-ı Kerim i almadığımız sürece bu ülkeye ele geçiremeyiz. He ben en son ne zaman namaz kıldım en son ne zaman Kuran okudum?En son bayram namazına gitmiştim.Kuran ıda hatırlamıyorum.Ama bence ülkemizin geriligi buna baglanmamalıdır.Tek sorunumuz batıya olan özentimiz ve BİRLİK olamayışımızdır.
Ben sana Allah kısmet ederse çocuguma soyleyecegim bir sozu soylemek istiyorum.( Kusra bakma cezastyle rap rock dinleyen bir cocugum olursa piercinglilerin ortamına heves ederse) Bak derim çocugum.Piercing zararlıdır.Tetanoza kadar gider.Veya olurda bir çarpma takılma olur o metal vücudunu yırtar koparır ve canın müthiş bir şekilde yanar.Şimdi sana soruyorum piercing takıcakmısın takmayacakmısın? Ben ona ihtimalleri soyledim karar ona kalmıs.Ama hala takıcam derse ona olan bakış açımı değiştiririm
Demek istedigim bu.Ben ona alternatifleri sundum.Karar ona kalmıs.Baskı yok.
Profilimde niye Atatürk yokda Che var ona geleyim.Bildigin gibi ikiside tarihe damgasını vurmuş büyük devrimcilerdendir.Ama şimdi (gine batılılar ) nedense ülkemizde bir Che düşmanlığı var.Sanıyorum ki bu TKP den dolayı.Ama bende şunu söyleyim.Şerefim üzerine yemin ederimki daha ne TKP ye nede herhangi bir kolunu üye felan degilim.Sadece Che nin yaptığı kahramanlığa(kendi ülkesi olmadıgı halde olan bitene göz yumamadığı için) hayranlıgım var.İnsallah basımıza tekrar bu iki kahraman gibi biri gelir.Birilerinin batıya HAYIR demesi lazım...
Ayrıca 2dir yazmışın.Ona cevap vereyim ben ERKEĞİM.
Umarım bu konuda anlaşırız ve diğer arkadaslarımızın simge hakkındaki görüslerinide dinleyebiliriz
"Milliyetin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk milletindenim diyen insan, her seyden önce ve kesinlikle Türkçe konusmalidir. Türkçe konusmayan bir insan Türk kültürüne, topluguna bagliligini iddia ederse buna inanmak dogru olmaz." Atatürk

http://www.youtube.com/watch?v=nQt9m...eature=related che guavera

http://www.youtube.com/watch?v=Bj5A6jnAkM8 mutlu ol ! bu bir emirdir

GeNeLCeRRaH Lvl=66 ( Yıllardır )
fetih110 isimli üye çevrimdışı