Alıntı:
CezaStyle adlı üyeden alıntı
Sevdim seni hemde çok sevdim, çok eğlenceli bir insansın  Yıkılmış başarı gösterememiş bir sistem hakkında bu kadar candan destkeçi olman taktire şayan bir olay.
Evet isteyen istediği yere gidebilir bence sorun yok. Hayatıma zaten devam ediyorum ama sen ayrı bir eğlence ayrı bir zevk kattın tekrar teşekkür ederim sana.
Doğruyu zaman zaten gösterdi savunduğun sistem SSCB ile tarihin derinliklerine bir fantezi olarak geçti. Bu gün en büyük Kominist ülke Çin bile artık liberal ekonomu beğenmediğin küreselleşmede öncü oldu.
Konuyu ben saptırmadım ayrıca bu senin ezikliğin konunun buraya gelmesi ilk mesajıma bakarsan (iyi okursan/anlarsan) görürsün.
Sanada iyi geceler, Kal sağlıcakla... |
Lan gerizekalı ben SSCB ya da Çin dedim mi?(Bkz. TKP li olan mesajım)Okuduklarını anlayamama ya da anladıgın az bişeyide unutma var sanırım sende.Ne demiştim ben?Atatürk te devrim yaptı Che de.Benim SSCB ye Çin e TKP ye hevesim yok.İkinciyi söylettirdin bana

.Ayrıca bu konularda hiçbirşey bilmedigin ilk mesajından son mesajına kadar belli oluyor.Git bişeyler oku arastır ülkemiz üzerinde oynanan oyunları öğren sonra gel burada yorum yaz.Bi laf vardır. ''Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar''

Eğer sen Türkiyenin şu ZAMANDA DOĞRU yolda oldugunu savunuyorsan ben sana gülerim













Bundan sonra cezastyle-eminem-gidişatın ciddiyetini kavrayamayan arkadaş sana cevap yazmayacağım.Tek birşey söylemek istiyorum GİTTİĞİN YOL ,YOL DEĞİL.Hakkımda istedigini soyle.Benden bu kadar
MODERATÖR ARKADAŞLAR KONUYU KAPATIRLARSA SEVİNİRİM.PEKBİLMİŞ ARKADAŞIMIZ SAĞOLSUN KONUNUN İÇİNE ETTİ !