Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-08, 03:04   #63
CezaStyle
FreeStyle

CezaStyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 58
CezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond reputeCezaStyle has a reputation beyond repute
CezaStyle - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
fetih110 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Lan gerizekalı ben SSCB ya da Çin dedim mi?(Bkz. TKP li olan mesajım)Okuduklarını anlayamama ya da anladıgın az bişeyide unutma var sanırım sende.Ne demiştim ben?Atatürk te devrim yaptı Che de.Benim SSCB ye Çin e TKP ye hevesim yok.İkinciyi söylettirdin bana.Ayrıca bu konularda hiçbirşey bilmedigin ilk mesajından son mesajına kadar belli oluyor.Git bişeyler oku arastır ülkemiz üzerinde oynanan oyunları öğren sonra gel burada yorum yaz.Bi laf vardır. ''Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar''
Eğer sen Türkiyenin şu ZAMANDA DOĞRU yolda oldugunu savunuyorsan ben sana gülerim
Bundan sonra cezastyle-eminem-gidişatın ciddiyetini kavrayamayan arkadaş sana cevap yazmayacağım.Tek birşey söylemek istiyorum GİTTİĞİN YOL ,YOL DEĞİL.Hakkımda istedigini soyle.Benden bu kadar
MODERATÖR ARKADAŞLAR KONUYU KAPATIRLARSA SEVİNİRİM.PEKBİLMİŞ ARKADAŞIMIZ SAĞOLSUN KONUNUN İÇİNE ETTİ !
Tamam pes ettim. Egonu tatmin edebilirsin sen kazandın, bükemediğin bişeği öpeceksin. Hürmetlerimi sunuyorum.

Kal sağlıcakla...

Aynı istekte bende bulunmak isitiyorum yöneticilerden sizcede bir sakıncası yoksa konu kitlensin.

Yönetimden ve diğer insanlardan özür dilerim kafanızı şişirdim.

CezaStyle isimli üye çevrimdışı