Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-08, 19:03   #5
FamiLyGuy
55-62 LvL

FamiLyGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 33
FamiLyGuy has a brilliant futureFamiLyGuy has a brilliant futureFamiLyGuy has a brilliant futureFamiLyGuy has a brilliant futureFamiLyGuy has a brilliant futureFamiLyGuy has a brilliant futureFamiLyGuy has a brilliant futureFamiLyGuy has a brilliant futureFamiLyGuy has a brilliant futureFamiLyGuy has a brilliant futureFamiLyGuy has a brilliant future
FamiLyGuy - İCQ üzeri Mesaj gönder

kardesim teyit islemine neden ihtiyacin var ? ben clickandbuy'in ilk K2 ile calismaya basladigindan beri uyesiyim ve o zamandan beri premium + cash aliyorum kendime ve arkadaslarima. Ama simdiye kadar o teyit islemini yapmaya hic gerek duymadim. Teyit isleminin aciklamasinda bu islemi gerceklestirirseniz daha yuksek alisveris limitiniz olur ve daha guvenli alisveris yapabilirsiniz diyor. Bence kesinlikle gereksiz birsey.

Ama yapmak zorunda isen sunlari sorayim ; Neden fax gonderme imkanin yok? heryerde fax cekmek mumkun. Eger bilgilerin var ise service@tr.clickandbuy.com 'a da gonderip sorununu cozmeyi deneyebilirsin. Hesabin bloke olduysa onu actirman yeterli diye dusunuyorum. Teyit islemi pek de gerekli birsey degil. Kolay gelsin

FamiLyGuy isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla