Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-08, 19:39   #9
Cleosin
Priest

Cleosin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 115
Cleosin has a reputation beyond reputeCleosin has a reputation beyond reputeCleosin has a reputation beyond reputeCleosin has a reputation beyond reputeCleosin has a reputation beyond reputeCleosin has a reputation beyond reputeCleosin has a reputation beyond reputeCleosin has a reputation beyond reputeCleosin has a reputation beyond reputeCleosin has a reputation beyond reputeCleosin has a reputation beyond repute

valla yeni forum düzenini bende begenmedım resmen serverlar ''düzen'' adı altında yok edilmiş ben bu forumun eski userlarından biriyim ve lvl 50 questi için bu foruma üye olmuştum (1Turq un açtıgı konuydu sanırım) ve o zamanlara bakıyorum ve suankı duzene baktıgımda köprünün altından cok suların aktıgını göruyorum ve adı konet olan bi forumun call of duty veya kv pusu fanlarına hitab etmesınıde bende mantıklı bulmuyorum..bi konuya giren bıdaha aynı konuyu bulamıyo resmen labirent olmuş.. bence madem bu kadar yeni bölüm açıldı ve eski bölümlerde sıkıştırıldı , o zaman yeniden düzenleme daha uygun olur kanaatindeyim..eskiden ares bölümüne cypher bölümüne heyecanla girerdık sımdı o heyecan yok cunku yazısını yazan bı daha yazdıgı yeri bulamıyo ltfn bi düzenleme yapılsın...
Cleosin isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla