Hellory öncelikle herkese selamlar.benim 2 türlü şikayetim olacak
1.si Hellory adlı mod arkadaşımızın benimle ilgili bazı sorunları var galiba bu benim eski acc.larımdan biri.arkadaş benim Arthemis adlı acc. banlandığında açtığım immortall_warrior adlı acc. a tehdit pm leri yollamış,yazılarımı ya silior ya da editliyor ve hemen hemen her yazdığım msj da bi kusur arayıp en küçük kusurlarda bana uyarı msj ı yollayıp beni banlamaya çalışmıştır ve dün de başarılı olmuştur
Hiç birşey yapmadığım halde üstüne basa basa söylüyorum HİÇBİRŞEY YAPMADIĞIM HALDE dün benim acc.ımı banlamıştır,ve inanmassanızda Immortall_warrior adlı acc. ı açıp gelen pm lere qirip tehdit msj larına bakabilirsiniz benim yolladığım msj larada bakabilirsiniz hiç birini silmedim benim kimseden çekinme gibi bir durumum yoq yani.
2. şikayetim ise benim ARTHEMİS adlı acc. ım bundan 1.5 ay önce bir yanlışlık üzerine sınırsız süre ile banlanmış bulunmakta.Banlanma sorunu ise noname adlı siteye trojen yüklemeye çalışan biriyle aynı süre içerisinde siteye qirmemdir.Ben bu sorunu Ömer_Evran ve bir kaç Mod'a dile qetirdim ve bana açılacağını söylediler ve aradan 1 ay gibi bir süre geçti ve acc. hala açılmadı.beni ares bölümünde hemen hemen herkes tanır Culo34 veya Starling adlarıyla oyunu bırakalı 8 9 ay oldu oyunu bırakmış kişinin trojen le ne gibi bir ilgisi alakası olur o da ap açık ortada şimdi sizden ricam Hellory'e qerekli uyarı yapılması ve Arthemis adlı acc.ımı geri açılması.Ömer evran açacağını söylemişti acc.ı ama o da uzun süredir ortalarda yoq bu yüzden başka biri açarsa acc.ımı sevinecem Teşekkürler