Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-08, 02:36   #7
Disection
55-62 LvL

Disection - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 60
Disection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud of

Alıntı:
sweetsoldier adlı üyeden alıntı Mesajı göster
citin bow flame damage da iyi
Alıntı:
mill3r adlı üyeden alıntı Mesajı göster
bence chitin bow
bunların hiçbiri 2 oku ardeamda aynı anda kullanmayan kişi olduklarına eminim. enion bow bariz bir farkla çok çok daha iyi. özelllikle kovalayan oklarda(shadow shot) enion bow çok çok daha iyi vuruyor cb ise tam bir rezalet damage vuruyor. 300 ün üzerinde vurduğunu tek tük görürsün eğer cb alırsan parana yazık olur.

ama 60 + da cb mi iyidir eb mi orasını bilemem. istiyosan dene al eline eb 7 cb 7 sırayla aynı kişiye 5 er tane at. ortalamasını al. aradaki farkı görürsün.( aslına bakarsan 2 side rezalet ama o kadar düşük vuruyosunki o ortalamadan kaynaklanan 40 50 damage fark bile sana büyük geliyor.)

şimdi bende eb 7 exp ib 7 bir de ib 8 var. canım hangisini istiyorsa kafaya göre değiştiriyoum. Dedim bir de cb nasıl onuda aldım. oldu elimde 4 tane ok. aldım elime cb yi atıyom atıyom 220 240 280 böle böle damage veriyor. alışmışız eb nin geneli 300 üstü vuruşlarına dedim bu oku ya +8 yapacam ya da yanacak hiçbir halta yaramıyor. bus trina güm. pazarda eb +8 gördüm alamıyom şimdide .
Disection isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla