Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-08, 09:03   #30
CatasTRophe
AdmiN

CatasTRophe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10000
CatasTRophe Resım Yarısması OduluCatasTRophe Resım Yarısması OduluCatasTRophe Resım Yarısması OduluCatasTRophe Resım Yarısması OduluCatasTRophe Resım Yarısması OduluCatasTRophe Resım Yarısması OduluCatasTRophe Resım Yarısması OduluCatasTRophe Resım Yarısması OduluCatasTRophe Resım Yarısması OduluCatasTRophe Resım Yarısması OduluCatasTRophe Resım Yarısması Odulu
CatasTRophe - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
SallamadanAma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
yahu 5 para etmez video da prim yaptırdınız ya size bişi demiyorum gercekler bariz belli bir daha yorum yapmam cunku daha andreamdan cıkamayanlar yorum yapıyor
Bak şimdi güzel kardeşim, amacın nedir anlamıyorum ama o güzel aklına sokmak için ayrıntılı anlatıcam. Ben oynarken sol elim klavyede sağ elim ise mouse da olarak oynuyorum. Şimdi parmak dizilimimi anlatayım. Sol el serçe parmak 1 deki mana potta, sol yüzük parmak ve orta parmak 2 ve 3 teki minör skillerine basıyor. Burada tüm iş sol el işaret parmağında... Sol işaret parmağıyla hem R basıyorum hemde 7 ye kadar olan tüm skilleri vuruyorum. Bunları sol elle yaparkende sağ elim sağ tık minör yapıyor. Umarım anlamışsındır. Demişşin ki mouse ile ekranı çevirirken minör yapamaz. Mouse ile ekranı mouse ortasındaki tekerlek diye tabir ettiğimiz tuşa basarak 180 derecelik dönüş sağlıyorum. O dönüş sırasında sol elim 2 ve 3 teki skiller olan minöre bastıgı için dönerkende minör basabiliyorum anladınız mı şimdi ? Yani ekranın 180 derece dönmesi 1 sn lik bir olay bu kadar abartılacak zorluk nerededir onu anlamadım... O kadar yıldır asas oynuyorum bırakında o kadar oynayalım artık.

Hayır ben hala anlamadım derseniz bana pm den ulaşın size ayrıntılı gösteririm. Daha fazla entrikalar yaratıp şahsıma pislik atmaya kalkmazsanız sevinirim. İzlemek zorundada değilsiniz, yorum yazmak zorundada. kimseye zorla izlettirmiyorum değilmi? Ama insanları karalamak bu kadar kolay olmasa gerek. Devam etmekte ısrar edecek olursanızda daha fazla saygı göstermem bu son mesajımdır.. Teşekkürler.
CatasTRophe isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla