Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-08, 02:17   #41
Rulazz4ewer
Priest

Rulazz4ewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 150
Rulazz4ewer has a reputation beyond reputeRulazz4ewer has a reputation beyond reputeRulazz4ewer has a reputation beyond reputeRulazz4ewer has a reputation beyond reputeRulazz4ewer has a reputation beyond reputeRulazz4ewer has a reputation beyond reputeRulazz4ewer has a reputation beyond reputeRulazz4ewer has a reputation beyond reputeRulazz4ewer has a reputation beyond reputeRulazz4ewer has a reputation beyond reputeRulazz4ewer has a reputation beyond repute

Alıntı:
kuvayi_mira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Bu bölümün yetkilisi ben değilim burda ki bir konuyu kapatmam!!...( Gene forum bilgin ne kadar az olduğunu belli ettin )

Sen bir halt anlatmıyorsun ki saçmalamaktan başka ve bende saçma sapan şeyleri anlamam anlamaya çalışmam bile

Laflarına dikkat et çok ileri gidiyorsun....Sonra sen zararlı çıkarsın

-Rep e madem takmıyorsun benim sana attığım - rep neden bu kadar canını sıktı ki haka konuşmak gereği duyuyorsun şu anda anlıyorum ki bana o - rep i atan kesinlikle sensin eğer sen olmasaydın şimdiye kadar bana çoktan bir -rep atardın

Ben o -rep in kimi attığını bulmak için hergün adminlerimize msj yazmaktan kurtuldum sayende

Bak eğer bu laflarım senin canını yakıyorsa şikayet etmekte serbestsin
Onun gibi'Ler şikayet etmez..bilirler karsılarındakilerinin haklı oldugunu..SAgdce biraz dha boş laf sıkarlar sonrada acı gercekle tanısaırlar ztnn :P

[MvM] 4evaa.. ...bLueprinT...
Rulazz4ewer isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla